02. јул – Николић ће тражити од владе да се бори против криминала

БЕОГРАД – Председник Србије Томислав Николић изјавио је у недељу увече да ће од нове владе, чији је мандатар Ивица Дачић, тражити да поведе борбу против криминала и да испита спорне приватизације.

“Мој захтев ће бити да влада истражи криминал, а ако неће, бићу им супростављен”, рекао је Николић телевизији Б92 упитан како његова доскорашња странка, Српска напредна странка, може да прави владу с Дачићевом Социјалистичком партијом Србије после оптужби за изборну крађу.

Николић је рекао да нема утицај на преговоре СНС-а и социјалиста о прављењу владе, али је истакао да има поверења у свог наследника на месту лидера напредњака Александра Вучића и да подржава и његову изјаву да не могу тајкуни да бирају поједине министре.

Николић је рекао и да није у могућности да истражи “изборну крађу” јер још није формирана влада, али је додао да очекује да и то буде урађено када се власт успостави.

Извор: Бета

Један коментар

  1. Pro-EU-Srbi, volite trgovačke centre, za vas najveće zadovoljstvo predstavlja “šoping”, čestitam, doprineli ste vašim mentalitetom da Srbija postane besplatna samoposluga za EU i SAD, bravo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *