Тенк Т90С и „Терминатор“

Русија је први пут представила у иностранству ратни двојац – тенк Т90С и возило подршке тенкова „Терминатор“. Машине се могу видети на међународном сајму оружја и војне технике копнених војски Eurosatory-2012 у Паризу.

„Терминатор“ је прво возило војне намене своје врсте. Јачина наоружања је изванредна: топови, противтенковске ракете, аутоматске пушке и минобацачи. Има довољно муниције да уништи снагу и технику противника на три квадратна километра.

Ново руско возило „Урал-3А“ („Тајфун“) са појачаном противминском заштитом постало је хит међународног салона оружја „Евросатори-2012“ .

Конструкција „Урала-3А“ омогућава појачану безбедност за 12 путника, терет и основне агрегате от меткова и мина. Како је рекао генерални директор фабрике „Урал“ Виктор Корман, ово возило са точковима 6 на 6 може да се креће по неравној подлози брзином 58 км. на сат.

Извор: Глас Русије

2 коментара

  1. PERJOD MAJKO POSIJO…SAD JE TRENUTAK POKAZATI ZUBE SATANISTIMA OSVAJACKIM.PROBUDIO SE VELIKI MEDVED…BOG U POMOC VELIKOM SPASITELJU PRAVOSLAVLJA…Gos.VLADIMIRE VLADIMIROVICU-BOG TI ZDRAVLJA DAO…Iskrene ZELJE jednog VELIKOG SRBINA u DUSI PRAVOSLAVNOJ…BOG SA RUSIJOM SPASICE male RUSE sa VELIKIM SRCEM.BRACO SRBI NASE TEK DOLAZI…AMIN BOZE.

  2. BMPT ” Ramka 99″ ruska oznaka objekat 199 to je zvanični naziv, a nezvanični je Terminator- kompleks raznovrsnog i efikasnog naoružanja namenjen za zaštitu tenkova T 90 S. I nije baš da se priv put izlaže u Inostranstvu bio je 2011 prikazan na sajmu naoružanja Idex 2011 u Abu Dabiju, a premijeru imao u Nižnjem Tagilu i Minsku. U svom naoružanju ga ima i Kazahstan, pripada familiji teških oklopnih transportera. Što se tiče oklopa ima jaču zaštitu nego tenk T 90 S…. toliko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *