Русија, Кина, Иран и Сирија ће одржати највеће војне вежбе на Блиском Истоку

Иранска новинска агенција “Fars” известила је, позивајући се на неименоване информативне изворе, да ће руски, кинески, сиријски и ирански војници наредних недеља одржати велике заједничке вежбе на територији Сирије.

Према извештају, ове вежбе ће бити највеће на Блиском Истоку, где ће учествовати око 90 хиљада војника, маринаца и пилота. У вежбе ће се укључити и око 400 авиона и хиљаду тенкова.

 

У извештају се наводи, да је Египат дао дозволу за пролаз кроз Суецки канал, за 12 бродова војске Кине, који ће у наредне две недеље да пристигну на обале Сирије.Руске нуклеарне подморнице, разарачи и носачи авиона, а такође и ирански борбени бродови ће стићи отприлике у исто време.

Сирија у току вежби планира да тестира ракете ”земља-вода” и ваздушне одбрамбене системе, саопштила је агенција.

Извор: Глас Русије

9 коментара

  1. TAJ MANEVAR……produzava zivot mnogim malim ljudima na KUGLI ZEMALJSKOJ…BOG VAM SILU SPRECIO NEVERNICI iz GNEZDA SATANISTICKOG zvano VATIKAN-pedofilski….AMIN GOSPODE BOZE.

  2. Zmaj se podiže, medved se budi, lav kreće u lov, pristižu u pomoć jelenu koga su ranile hijene, žderavci i lešinari. Hoće li stara lija ovog puta krenuti u napad zajedno sa orlom ili će plen prepustiti lažljivoj zmiji šćućurenoj između pustinje i mora?

  3. svi na gay paradu

  4. Ha, ha… jel ovo zajebancija ili neka ozbiljna vest!?
    Manevru u Siriji od strane Rusije, Kina, Iran… !!
    A jel su oni pitali micigensku miliciju da to urade!?

  5. Kina.,Sirija,Rusija i Iran,vojna “vezba” eufemizam za obanu svojih interesa. To je IIIww za resurse. Posle tog rata ide glad. Kisindjer.

  6. Jasan pokušaj odvraćanja, ali Amerika dobro zna da se istinski nikad ne bi usudili da ozbiljno uzvrate jenkijevskoj agresiji. ,,Aždaja je sama na nebu i raspomamaila se bljujući vatru”. Jedino ostaje da se istinski uzdamo u moć i pojavu Svetog Georgija…

  7. ODLICNO NAPOKON ZAJEDNO MEDVJED ZMAJ TIGAR I VUK ZAJEDNO STO BI REKLI. SUSTINA JE ZAJEDNISTVO NESALOMLJIVOST I DOKAZ DA TREBA STITI COVJEKA OD VRAGA.BOG JE ODLUCIO KRENUTI NAPRIJED

  8. Zašto ovako nisu branili Srbiju !?

  9. ljudi pogledajte filmove duh vremena (zeit geist) imate sve delove na YOUTUBE pa ce vam sve biti jasno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *