25. јун – ЗА ЧИЈЕ ПОЛИТИЧКЕ ИНТЕРЕСЕ РАДИ ТУЖИЛАЦ ВУКЧЕВИЋ

Демократска странка Србије саопштила је да је бивши директор БИА-е Раде Булатовић радио строго по закону и упитала тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића по чијем је налогу и за чије политичке интересе по сваку цену покушао да повеже Булатовића и ДСС са процесима које као тужилац води.

„Злоупотреба тужилаштва у политичке сврхе је најгори вид подривања правног поретка државе“, навео је ДСС у саопштењу.

ДСС је истакао да је Вукчевићу веома добро познато, што је и сам на данашњој конференцији за новинаре потврдио, да је Булатовић увек радио стриктно по слову закона и да самим тим не може постојати ниједан доказ који би говорио супротно.

„Пошто је саопштио истину да нема ниједног доказа против Булатовића, тужилац Вукчевић се упустио у нешто што је потпуно томе противречно, најављајући да ће, иако нема доказа, позвати Булатовића на саслушање у својству грађанина“, навео је ДСС.

Вукчевић би унапред требало да зна да ће му грађанин Булатовић саопштити да је као директор БИА увек и стриктно радио по законима Србије и да их никада није прекршио, наводи се у саопштењу ДСС-а.

Вукчевић је раније данас изјавио да је Булатовић знао за 11 локација на којима се скривао хашки оптуженик Ратко Младић, али да Тужилаштво за ратне злочине нема довољно материјала да би против Булатовића започео кривични поступак.

Извор: http://dss.rs

Један коментар

  1. Sta se bre vi u Srbiji pravite blesavi, kao ne znate za koga radi taj Vukcevic i njemu slicna bagra?! Zna se kako se postupa sa takvima, a od negde mora i da se pocne… u protivnom sledi raspad drzave – polako, al sigurno! Sta cekate da uradite ono sto morate za spasenje Srbije, drugi iz vana sigurno nece, znaci i put od 1000 milja treba poceti prvim korakom.. Hrabrost, odlucnost i mudrost!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *