10. јун – ЧАС ИСТИНЕ, ВЛАДА ЈЕ ТАЧИЈУ ИЗРУЧИЛА СРБЕ

Потпредседник Демократске странке Србије  Слободан Самарџић оптужио је данас шефа преговарачког тима Београда Борислава Стефановића да „обмањује јавност“, а Владу Србије да је косовске Србе „изручила власти Хашима Тачија и пустила их низ воду“.

“Данас се јасно види да су разговори око севера Косова и положаја Срба на Косову били најобичније обмањивање српске јавности. Ово је час истине, а нажалост откриће се и да су и осталим тачкама тог споразума Срби на Косову и Метохији једноставно изручени власти Хашима Тачија и пуштени низ воду од стране Владе Србије“, рекао је Самарџић.

“Стефановић је данас још једном покушао да обмане јавност Србије, први пут тиме што је рекао да је за Србе на северу Косова договорена гаранција у вези са регистарским таблицама, а данас да они заправо нису имали никакво писано уверење Роберта Купера или европске стране“, рекао је Самарџић.

Самарџић је навео да ће се корак по корак, као и за регистарске таблице, откривати истина и о осталим тачкама тог споразума.

“Међутим, потребно је скренути пажњу да је Одбор за Косово и Метохију Скупштине Србије расправљао о том питању и сви чланови одбора, па чак и представници Стефановићеве Демократске странке, још прошле јесени јасно су рекли да су договори о слободи кретања и регистарским таблицама заправо утеривање Срба у систем Приштине“, рекао је Самарџић.

То је тада јасно речено, али медији, нажалост, то нису пратили и нису умели тада да покажу оно што је у скупштини речено, оценио је потпредседник ДСС-а.

Извор: http://dss.rs

2 коментара

  1. pa ko je taj stefanovic jos borko da on daje srpske teritorije i kolevku .U istalom kakvi pregovori na nasu stetu,pa zar sipteri decu nam pobise i groblja prerovise a ovaj u ime tadica bitange id i pregovara za rad EU ,jebala ga EU ,pa nek se presele zajedno u Brisel i tamo neka vicu EU nema alternativu E pametni srpski narode jedno da znate ako ste zaboravili.Ali SUMARICE Vas opominju .Sve sto nije hitler osvoio puskom danas nemci osvajaju ekonomijom.POzdrav

  2. Sto ne posaljete na Tacija Natasu Bekvalac , a ne Borka, mozda se dogovore oko prodaje organa preostalih Srba i rese problem.Crnu salu na stranu,jasno je bilo od pocetka da je Borko doveden na tu funkciju da bi predao Kosovo bez borbe.Gomila bezdusnih i zlih ljudi vlada Srbijom i sto je najgore toliko smo propatili da smo kao mazohisti zavisni od patnje.Zelela bih da za dvadeset godina sretnem Borka i da ga pitam sta ce reci kada dodje pred Boga da li ce ga svi milioni koje je dobio spasiti od smrti.Licno bi mi drago bilo da me uhapse ili ubiju jer da crkavam od gladi kao ker u azilu nemam nameru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *