03. јун – Чедомир Јовановић: Додик, бањалучки везир, Србија – проклета авлија

БЕОГРАД – Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да би у недељу требало да заврши разговоре са председником Демократске странке Борисом Тадићем и да би након тога требало да буде јасније учествује ли ЛДП у новој влади.

“Данас ћу завршити разговоре са Борисом Тадићем”, одговорио је Јовановић на питање са ким тренутно ЛДП води преговоре о формирању Владе.

“Разговарамо о оријентацији земље, а не о месту за неколико партијских чиновника, функцији за мене или било кога другога”, казао је он новинарима након прославе Дана полиције и полицијске славе Свете Тројице у Макишу.

Јовановић је рекао да се неће помирити да му било код држи лекције из Бањалуке, додавши да нема ниједан лични проблем са председником Републике Српске Милорадом Додиком.

“Нека му други, као бањалучком везиру, иду на ноге, ја то нећу чинити, нити ћу се помирити са идејом да Србија постане проклета авлија”, казао је Јовановић.

Лидер ЛДП-а рекао је да га интересује да Србија добије ефикасну владу.

Извор: Бета

2 коментара

  1. Neverovatno je da jedan takav tip,kao što je taj Jovanović,ima hrabrosti da kaze i jednu ružnu reč za takvog čoveka i državnika,kao što je g-din Dodik.A što se tiče Srbije i proklete avlije,onog trenutka kad on i slični njemu odu sa političke scene,Srbija će procvetati

  2. Ali, jeste…! Srbija jeste prokleta avlija! A samo postojanje ldp-a i čede jovanovića i otvorene krađe izbora za ove vampire od strane aktuelnog cijinog režima je dokaz, da je Srbija prokleta avlija! I sve dok takvi mogu u ovoj zemlji IŠTA da se pitaju, Srbija će biti tamni vilajet! Deklarisani neprijatelji srpskog naroda ne smeju da budu u skupštini, oni ne smeju ništa da se pitaju i nad njima mora da bude primenjivana pravna država i ustav, bez milosti! Kaže li mi neko da to nije demokratski, reći ću mu da laže i da to baš jeste demokratski! Ako ne verujete, pogledajte kako to tzv. “zapadne demokratije” (čiji ste poltroni) rešavaju. Po kratkom postupku i niko ne sme ni da zucne! Kakvo “nezavisno” novinarstvo, to ne postoji… postoje samo cijine ekspoziture u svim zemljama,preko kojih CIA drži domicilno stanovništvo pod kontrolom! Ovo nije demokratija, ovo je totalna anarhija i postojanje ovog lika je čist dokaz za tu tvrdnju…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *