На конкурсу за најбоље имитирање Тита победио Борис Тадић

Пише Павле Ћосић

Куршумлија, 30. април 2012. године (Бе92) – На дуго очекиваним резултатима у вези са питањем сличности са Јосипом Брозом Титом, а на конкурсу који је расписала Општина Прокупље са седиштем у Куршумлији, победу је неочекивано однео Борис Тадић својом способношћу да разговара с дететом о фудбалу.
Иако су спортски и политички аналитичари проценили да највеће шансе има Божидар Ђелић захваљујући свом невероватном успеху на Београдском маратону, најбољу оцену добио је актуелни председник Србије Борис Тадић који је на маратону истрчао пет километара уз „Мере обезбеђења са свих страна“, како је наведено у интерном саопштењу Демократске странке, која несумњиво има највећу подршку у народу и шире, нарочито зато што је председник Тадић у неколико кадрова успео да се фотографише као да није окружен са више од 50 телохранитеља.
На овом такмичењу које је организовала организација „За боље сутра уз Тита“, актуелни председник Србије, који по свој прилици неће то још дуго бити, освојио је прво место у дисциплини „Тито и ја“ имитирајући некадашњег доживотног председника СФРЈ у свим дисциплинама, укључујући сретање с пионирима, мужење крава, развијање фотографија у сићушној фото-лабораторији, лов на медведе, малтретирање родитеља на родитељским састанцима, мучење сељака пред камерама и слично. Ипак, Борис Тадић освојио је убедљиво прво место у дисциплини „Ајде да их ложимо да ће нам бити боље“, коју је организовала невладина организација „Шта хоћеш?“
Другим речима, актуелни председник Борис Тадић, који је на тој функцији већ осам година, а кандидује се за још четири, могао би овим преседаном да претекне и свог претходника Јосипа Броза, јединог председника у региону који је на тој функцији опстао више од седам година.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *