22. мај – “УПАЛИ” У ПОГРЕШНУ КУЋУ

У цик зоре, око 5 сати, јутрос су мештане Дољана, села надомак Звечана узнемирили хеликоптери који су , као кажу као на филму направили праву „инвазију“ на имању породице ухапшеног Звонка Веселиновића.

Намера им је била да изврше претрес његовог домаћинства и пронађу фабрику у којој је он правио оружје, рекла је новинатрима његова мајка која је и поред терапије коју је попила у шоку.

Шок су доживеле и све комшије али је прича Миладин Танасковић потресна и готово невероватна

„Били смо у креветима када су дивљачки улетли у нашу кућу, одмах су ми ставили лисице на руке , бацили ме на под и ставили ми ногу на леђа, прича Миладин и описује шта су полицајци све радили по његовој кући. Тек после пола сата тражили су му личну карти и када су видели да име и презима није из породице Веселиновић већ да су само комшије пустили су га.

„Мајка , отац и супруга су још у шоку али ми је најтеже због бебе којој је само годину дана, каже овај млади човек и додаје да су му се полицајци после тога извинили.

„То је страшно, значи они могу да убију човека , да се после тога извину и као да се ништа није десило, то нема нигде у свету, са огорчењем говори Миладин а његова мајка додаје да јој је супруг слеп и да је њихова кућа јутрос „на правди Бога „ била мета дивљака обучених у униформе полиције.

Извор: ТВ Мост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *