14. мај – Знам да могу да победим Бориса Тадића

БЕОГРАД – Председнички кандидат Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић оптужио је  Демократску странку (ДС) и Бориса Тадића за изборну крађу и поручио да се, ако не победи свог противкандидата у другом кругу избора, никад неће сазнати како су избори покрадени.
“Одлучио сам да Борису Тадићу не пружим прилику да аутоматски буде изабран за председника. Закон је такав да не могу да повучем своју кандидатуру. . Знам да је оставити Србију у рукама Бориса Тадића злочин”, рекао је Николић Радио телевизији Србије.
Николић је рекао да је његова лична одлука да учествује у другом кругу председничких избора без обзира на крађу и да би одустајање од избора било “одустајање од борбе”.
“Ови избори су покрадени. Хајте да ја сад завршим тај посао, да победим, да вам докажем да су били покрадени. Ако не победим никада нећете сазнати како су покрадени избори”, рекао је Николић и додао да ће СНС боље контролисати други круг председничких избора.
Уптиан зашто независне институције не говоре у прилог крадје избора, он је рекао да у Србији не постоје независне институције и додао да од Цесида очекује “прљаву улогу” 20. маја.

Извор: Бета

Један коментар

  1. Dnevne novine Kurir koje su sve samo ne prave novine danas pred TV duel predsedničkih kandidata pokazale su da su slugeranjski servis Borisa Tadića kome su posvetili skoro celu naslovnu stranu i pride sledeće dve stranice u vidu intervjua sa unapred zadatim pitanjima koje veličaju delo dosadašnjeg predsednika i njegova buduća velika angažovanja u rešavanju problema države Srbije i njenih građana koje je njegov režim doveo do propasti.
    Taj isti obični tračerski list koji kupuju oni koji ne znaju šta su prave novine prikazuje Tomislava Nikolića u najgorem svetlu i daje prostor DS, Borisu Tadiću, režimskim analitičarima javnog mnenja da još danas dok imaju vremena završe svoju najprljaviju kampanju koju su vodili DS i njihov predsednik protiv Tomislava Nikolića i SNS.Novinari Kurira obični slugeranje daju svoj “stručni komentar” od naslovom Toma skinuo masku što je najobičnija budalaština.Prikazuju Tomislava Nikolića kao nekoga ko je pretnja za ovu “nazovi demokratsku” i bogatu Srbiju iz koje svi beže glavom bez obzira što je notorna laž i obmmana građana.Plaše građane Srbije Tomislavom Nikolićem, pa se tu javio i glavni haški isporučilac Rasim Ljajić koji tvrdi kako se građani Srbije plaše od izjave Tomislava Nikolića da će ako treba i silom braniti svaki glas.Zaboravio je veliki političar Ljajić i DS na čelu sa Borisom Tadićem da su se oni itekako koristili silom kada su branili krađu glasova od strane režima Slobodana Miloševića, ali uz veliku podršku zapadnih sila kojima oni sada služe da oni realizuju svoje ciljeve, a na našu štetu.Danas im je i Vensan Dežer poručio da u skorije vreme neće biti prijema novih članica u EU.Šta će EU ovakva nedemokratska i u mitu i korupciji ogrezla država do neslućenih razmera.
    Ima itekako razloga da se plaše Tomislava Nikolića svi koji su pokrali i uništili ovu državu i njihovi trabanti koji ih u tome zdušno pomažu, ali nemaju razloga da se Tomislava Nikolića plaše građani Srbije niti se oni plaše jer jedino on može da im skine sa grbače ovaj kriminalni režim koji se zato i služi svim mogućim sredstvima da ga spreče da pobedi 20.maja.Račun za naplatu će im stići kad tad, samo što oni to žele što duže odložiti.Možda će to i moći neko vreme ali neće dugo.Sramota je za Srbiju da i ovakve novine kao što je Kurir uopšte postoje.Ne treba njih naravno zabranjivati oni su sami sebi ružna slika i treba da ih je sram jer nemaju ni malo poslovnog moralonog ponašanja i poslovnog kodeksa.Koliko vrede pokazuje i njihova cena koštanja od 25 dinara.Po onoj narodnoj “koliko para toliko i loše muzike”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *