14. maj – SNS:Zorić laže, fizički ćemo braniti glasove

Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić odbacio je danas tvrdnje Tužilaštva da nije bilo izborne krađe i najavio da će se za drugi krug predsedničkih izbora naprednjaci bolje organizovati i da su spremni da “fizički brane svaki glas”.

“Ovoga puta neće moći da bude krađe ili ćemo zaista da se tučemo kad god budu hteli da kradu. Ovog puta sam spreman da se fizički ja lično tučem na biračkom mestu na kome kradu”, rekao je Nikolić novinarima posle sastanka sa članovima GO stranke. Prema njegovim rečima, neće biti zapisnika na mestu na kome se dogodi krađa i dodao da je to stav stranke.
“Svaki glas ćemo braniti fizički”, najavio je Nikolić.

Republičko tužilaštvo je samo produžena ruka DS-a, rekao je NIkolić, dok je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučih portparola Tužilaštva Tomu Zorića nazvao lažovom. Republičko javno tužilaštvo saopštilo je ranije danas da nije bilo falsifikovanja izbornih rezultata na biračkom mestu u Pančevu, sa kojeg je džak, koji su funkcionerti SNS pokazali kao navodni dokaz izborne krađe, iznet pošto su svi glasovi evidentirani, a zapisnik upućen RIK-u bez ikakvih izmena.

Izvor: Tanjug

2 komentara

  1. a sto rezimski – sto tajkunski mediji spinuju ovo – kao “poziv na nasilje” ?! Zaboravljaju, da Toma nema kompromitovane ‘institucije’ iza sebe, vec samo – narod ?! A to sto ga ti ( sustinski – lopovski ?!) ‘zdruzeno’ napadaju – znaci da ozbiljno shvataju njegovo obecanje, da ce se obracunati sa kriminalom ?! Njima je O.K. dalja “koegzistencija” sa B. Tadicem ?!

  2. Tadiću da li se ne stidiš kad istupaš na TV sa ono mac,mac,mac.To me podseća na ono kada je Tuđman ove rači upućivao Miloševiću.
    Drugi komkentar nemam Vučko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *