14. мај – СНС:Зорић лаже, физички ћемо бранити гласове

Председнички кандидат СНС Томислав Николић одбацио је данас тврдње Тужилаштва да није било изборне крађе и најавио да ће се за други круг председничких избора напредњаци боље организовати и да су спремни да “физички бране сваки глас”.

“Овога пута неће моћи да буде крађе или ћемо заиста да се тучемо кад год буду хтели да краду. Овог пута сам спреман да се физички ја лично тучем на бирачком месту на коме краду”, рекао је Николић новинарима после састанка са члановима ГО странке. Према његовим речима, неће бити записника на месту на коме се догоди крађа и додао да је то став странке.
“Сваки глас ћемо бранити физички”, најавио је Николић.

Републичко тужилаштво је само продужена рука ДС-а, рекао је НИколић, док је заменик председника СНС Александар Вучих портпарола Тужилаштва Тому Зорића назвао лажовом. Републичко јавно тужилаштво саопштило је раније данас да није било фалсификовања изборних резултата на бирачком месту у Панчеву, са којег је џак, који су функционерти СНС показали као наводни доказ изборне крађе, изнет пошто су сви гласови евидентирани, а записник упућен РИК-у без икаквих измена.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. a sto rezimski – sto tajkunski mediji spinuju ovo – kao “poziv na nasilje” ?! Zaboravljaju, da Toma nema kompromitovane ‘institucije’ iza sebe, vec samo – narod ?! A to sto ga ti ( sustinski – lopovski ?!) ‘zdruzeno’ napadaju – znaci da ozbiljno shvataju njegovo obecanje, da ce se obracunati sa kriminalom ?! Njima je O.K. dalja “koegzistencija” sa B. Tadicem ?!

  2. Тадићу да ли се не стидиш кад иступаш на ТВ са оно мац,мац,мац.То ме подсећа на оно када је Туђман ове рачи упућивао Милошевићу.
    Други комкентар немам Вучко

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *