13. мај – Николић: У други круг због институција

ЗРЕЊАНИН – Кандидат Српске напредне странке за председника Србије Томислав Николић изјавио је данас да не признаје резултате избора одржаних 6. маја, али да ће учествовати у другом кругу председничких избора да би “показао колико воли Србију и цени њене институције”.

“Ја више немам начина да истерујем правду у Србији, а да бих вам показао колико волим Србију и колико ценим њене институције идем у други круг”, казао је Николић. Он је на предизборном скупу у Зрењанину рекао да ће наставити да се бори за истину о изборима и изразио уверење да ако у другом кругу не буде “драстичне крађе, (лидер ДС)Борис Тадић не може да победи”.

Николић је рекао да је Републичкој изборној комисији (РИК) предложио да у другом кругу председничких избора на половини бирачких места председник бирачког одбора буде из Демократске странке, а на другој половини из Српске напредне странке. Он тврди да је на бирачком месту у јужном Банату, одакле, наводно, потиче џак са листићима који су напредњаци представили као доказ изборне крађе, председница бирачког одбора била из Српске радикалне странке.

“Сад му смета и што сам ја факултет завршио за четири године а он за осам година. А студирао је на факултету на коме су му предавали и отац и мајка”, рекао је Николић и додао да није добио извињења због оптужби у вези са дипломом чак и када су извршене све инспекције у вези са том темом.

Извор: Танјуг

4 коментара

 1. Institucije postoje ali postoje i ljudi koji te insticije ne poštuju čak ih ignorišu provno ustavu Srbije. Borba će se nastaviti i posle drugog kruga jer skupština netreba dase
  konstituše.Očekivati je da opozicija pobedu Tadića 20 Maja.
  Dabi imali jedan organ vlasti patriote treba da glasaju za
  Nikolića.

 2. Znači opet si nas prodao?! Zoran Krasić je bio potpuno u pravu za sve što je govorio za tebe! Ponovo si nas prodao… ako bilo ko od tvojih trčkarala ovo čita, neka ti prenese da je moja porodica završila sa tobom za sva vremena! Od danas, pa do eventualnog građanskog rata, glasam samo za radikale i to ću da radim sve dok ne budu bili na vlasti kao vodeća stranka… Sumnjaš da će to ikada da se desi… smešno ti je…? I vuk drašković se smejao i ko se danas njega seća? On je politički leš. Zabo si poslednji ekser u svoj politički kovčeg i krenuo prema zaboravu, kao i gomila političkih prostitutki pre tebe. Predviđam ti katastrofalan poraz 20-og… ali ti to već i sam znaš, samo je pitanje koliko ćeš love da inkasiraš za to. Mi poniženi i opljačkani čekaćemo naših pet minuta da i žutima i tebi naplatimo za sve ovo što ste nam zajedno proredili. Obećao sam ti i nema više… od danas si politički mrtvac za moju porodicu, a iskreno se nadam da ćete stići ona jevrejska: “dabogda imao pa nemao”. Prodana dušo!

 3. Gos, Dragan promašio je interes srpskog naroda.Nije u pitanju sad šta ko rekao o nekomu sad jedini intereset pobediti one koji vladaju Srbijom koju su izdali i prodali okupatoru moramo
  priznati da Tomislav Nikolić ni kao Radikal a ni sad kaopresednik
  SNS nije izdao Srbiju i nije prodao njene vrednosti ako je išta
  prodao to je njegova rakija gos, kritičari ja navijam da svgladsamo za Nikolića.

  • Izvini daso, ali ne bih se složio sa tobom, jer tvoje gledište je zasnovano na parolama (iliti moderno rečeno, spinovanju)a tu nema objektivnosti. Dokle više da se držim one čankove: “zapušite nos, glasajte za…?” To smo radili više puta i kakvo je to dobro donelo običnom narodu, kad već govoriš o “interesima naroda”? Nisam ja ništa “promašio”, samo sam zdravo skeptičan da “novi Koštunica” predstavlja “anđela spasioca”, jer mene niko ne može da ubedi da je “političkom bogatašu” nešto specijalno stalo do tebe i mene… možda deklarativno, ali da rizikuje svoje bogatstvo i hedonistički život za nas? Ma daj! Da je to hteo, pozvao bi narod na ulicu i blokirao celu državu! Izbora ne bi ni bilo! Ali ne, našao je jadan izgovor za svoje “podvijanje repa”, pravdajući se tzv. “državničkim razlozima” i “interesima naroda”. Tažvaka može da prođe kod neukog i “dopingovanog” puka, ali ne može kod svakoga. Na kraju krajeva, ti brate slobodno veruj u svoju mantru, jer i ja sam glasao za njega iako iskreno smatram da je konvertit, a makijavelistima se ne veruje…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *