03. мај – Vučić očekuje pobedu koalicije “Pokrenimo Srbiju”

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje pobedu koalicije “Pokrenimo Srbiju” na svim nivoima i pozvao Beograđane da izađu na izbore jer je, kako tvrdi, više onih koji žele promene, nego onih koji su za status kvo.

Vučić, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda, rekao je na konferenciji za novinare ispred Skupštine grada da je danas poslednja konferencija koju naprednjaci drže ispred zgrade skupštine i da će sledeću imati u toj instituciji. “Ostala su još tri dana da ih pobedimo na svakom biračkom mestu”, naveo je Vučić.

On smatra i da je kampanja SNS u Beogradu bila “najbolja i najuspešnija” koju je neko imao u glavnom gradu i da je ta stranka ponudila najbolja rešenja i posao za Beograđane.

Vučić je podsetio na rešenja koja je predložila SNS kao što su novi zakon o javnim nabavkama, kancelarija za brze odgovore i borba protiv političke klase i birokratije. “Zahvaljujem svim Beograđanima koji su imali razumevanja za čistu kampanju, rešenja i programe, za razliku od prljave kampanje. Pokazali smo kako džentlmenski i ljudski može da se vodi bitka za bolji Beograd i radna mesta za Beograđane”, ocenio je Vučić.

On je dodao i da je uveren da su građani razumeli poruku koalicije “Pokrenimo Srbiju” na najbolji način. Vučić je naveo i da danas politički protivnici naprednjaka otvaraju novi krak obilaznice, ali kako tvrdi, “to im više ne može proći”.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *