02. мај – DSS prirodni partner za razgovor o koaliciji

BEOGRAD – Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u sredu da je Demokratska stranka Srbije prirodni partner naprednjaka za razgovor o koaliciji posle izbora, a da su sve ostale stranke iz bivše vlade koja je loše vodila državu.

“DS S je partner s kojim ćemo razgovarati. Da li žele da razgovaraju, ne znam”, rekao je Nikolić za televiziju Pink.

Govoreći o antievropskom stavu DS S-a, Nikolić je rekao da je on za Evropu koja želi Srbiju i da misli da je DS S pokazala da je za takvu Evropu dok je bila na vlasti.

“Oni danas napadaju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, a parafiran je u njihovo vreme”, rekao je Nikolić i dodao da ni on nije za Evropu po svaku cenu.

“Ja nisam apriori za Evropu i po svaku cenu, ali Evropa nije ni samo crno, ni samo belo. Evropa je ono što može da donese dobro, da se živi bolje, ali i da postavi uslov koji ne možemo da ispunimo. medjutim, do tog uslova mi možemo da razvijamo zemlju”, kazao je Nikolić.

On je rekao da Liberalno demokratska partija i Ujedinjeni regioni Srbije nisu stranke s kojima bi SNS mogla da saradjuje.
Извор Бета

2 коментара

  1. Zaboravi Nikolić Dveri koje nisu nikoga prevarile,2007 nije
    tako daleko znamo ko je koga prevario.

  2. TOMISLAV NIKOLIC je “STRAH i NADA” za SRBIJU. Ukoliko pobjedi na izborima, mogao bi da bude ili “SPASIOC ili GROBAR” SRBIJE.
    Na osnovu svega sto je napravio od kada je osnovao vlastitu stranku, prije bi se moglo reci da ce po svemu biti kopija ili cak fotokopija TADICA. Ostaje samo N A D A, da je sve to bilo samo TAKTIZIRANJE, da bi dobio sansu da pobjedi na izborima , a da ce poslilije pobjede pokazati PRAVO lice, lice SRPSKOG PATRIOTE, POSTENE, HRABRE i DOBRONAMJERNE osobe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *