25. април – Nikolić: Aktuelna vlast “ukrala 600 miliona evra”

ТРСТЕНИК – Председнички кандидат коалиције “Покренимо Србију” Томислав Николић тврди да је актуелна власт на јавним набавкама у последње четири године “украла 600 милиона евра”, што показују и подаци ЕУ.

Николић је у разговору са грађанима у Трстенику рекао да се власт у истом периоду задужила за додатних седам милијарди евра.Николић је казао да неће правити мостове од 500 милиона евра и додао да ће уместо тога свим трудницама и деци обезбедити дечји додатак.

“Са 500 милиона евра 100.000 сељака може да добије по 5.000 евра које би вратили за три године, док су се за износ од 600 милиона евра, које је власт украла, могла обезбедити нова радна места”, рекао је Николић.Он је додао да жели да организује Србију као што су организоване земље ЕУ, али је нагласио да се због тога неће одрећи Косова и Метохије.

Позивајући грађане да гласају за коалицију “Покренимо Србију”, Николић је истакао да СНС нуди бољу идеју, те да је апсолутно спреман да преузме одговорност, јер су га до сада, како је рекао, побеђивали лошији.”Правимо се да не видимо да су све фабрике затворене, да нема криминалаца, а највише их је у власти и ја вас због ваше деце молим да не дозволите да вас сада победе”, истакао је лидер СНС.

Дугујем вам да живите боље, рекао је Николић, који је изразио наду да ће његова коалиција, уколико дође на власт, бити запамћена по томе што ће грађани живети много боље.Николић је током посете Расинском округу обишао фарму за производњу конзумних јаја Мирослава Стевановића у селу Бошњане код Варварина и домоћинство Миљка Шљивића из Глободера код Крушевца.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *