19. април – Дачић негира да преговара са СНС и ДС

БЕОГРАД – Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић казао је у четвртак да ни са Српском напредном странком (СНС) ни са Демократском странком (ДС) није разговарао о формирању нове владе и премијерском месту, као и да ће се о појединачним функцијама бити речи после парламентарних избора 6. маја.

“Време од парламентарних избора до другог круга председничких избора ће управо бити време када ће се разговарати о тим темама”, казао је Дачић новинарима у Београду поводом навода медија да се са напредњацима договорио о месту премијера.

Према његовим речима, несврсисходно је са било ким разговарати о формирању нове владе, а да се при томе не зна ко колико има посланика и какви ће бити изборни резултати.

“За сада не само са СНС, него ни са ДС, нисам разговарао на ту тему. Мислим да та тема неће побећи али сада ми то није проритет”, навео је Дачић и додао да му је тренутно приоритет да коалиција СПС-ПУПС-ЈС освоји што више посланичких мандата.

Извор: Бета

Један коментар

  1. Izmedju SRBIJE i uzitaka koje donosi VLAST, Dacic je vec jednom izabrao VLAST i time SRBIJU doveo u PROPAST.Glasove koje dobija Dacic, moze samo zahvaliti SLOBODANU MILOSEVICU i neimformiranosti pojedinaca koji ga jos uvjek povezuju sa SLOBOM. DACIC = TADIC = IZDAJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *