17. април – Вучић на ручку са 10 фејсбук симпатизера

БЕОГРАД – Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда Александар Вучић угостио је данас на ручку 10 својих присталица који су били међу 20.000 оних који су “лајковали” његову страницу на друштвеној мрежи фејсбук.

Вучић је са гостима ручао у београдском ресторану “Калемегданска тераса”, а том приликом је рекао да су они случајно изабрани од 20.000 људи, који су означили да им се свиђа његова фејсбук страница. Вучић, који је заменик председника СНС, рекао је да интернет за напредњаке није само средство инФормисања већ и начин комуникације са грађанима и могућност да чују за њихове проблеме.

Он је додао и да кампању СНС на интернету прати више од 3,5 милиона грађана, да је у сваком тренутку 100.000 људи на фејсбук страницама СНС, да их је више од 100.000 у протекле две недеље потражило на Гуглу, а да је 200.000 видело видео материјале те странке на Јутјубу.”Имамо најактивнију ‘фејсбук’ страницу међу свим политичким странкама. Бројеви са друштвених мрежа говоре да је победа СНС на изборима сигурна”, рекао је Вучић.

Вучић је, како пише у саопштењу СНС, навео да ће као градоначелник Београда посебну пажњу посветити стратешким партнерствима која могу убрзати да Србије буде регионални лидер у новим, дигиталним комуникацијама, а посебно са “МајкросоФтом” и “Гуглом”. Вучићеви гости су се интересовали за пројекте које напредњаци планирају да реализују, а један од њих Предраг Цигановић из Земуна рекао је да подржава политику СНС, да верује да ће та странка реализовати обећања за разлику од других, као и да очекује убедљиву победу странке Томислава Николића на предстојећим изборима.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *