17. април – Илић позвао грађане да не расипају гласове

БЕОГРАД – Лидер Нове Србије Велимир Илић позвао је данас грађане Србије да на изборима не расипају гласове и да гласају за коалицију “Покренимо Србију”, јер је, како сматра, она једина права алтернатива актуелној власти.

Илић је, на конференцији за новинаре, рекао да се лидери појединих странака из власти међусобно нападају како би поделили бирачко тело, иако ће се касније, према Илићевим речима, поново удружити. “Не расипајте гласове јер имамо два озбиљна табора – владајућу коалицију на челу са Борисом Тадићем и једину праву алтернативу овој власти, коалицију Покренимо Србију”, навео је Илић.

Он је додао да лидер коалиције “Покренимо Србију” Томислав Николић “мора да победи на председничким изборима” и да је “срамота да се Тадићу повери још један мандат”. На челу Србије, како је оценио, треба да буде “српски домаћин”, који ће имати снаге да грађанима каже истину.

Илић сматра и да су за стање у Србији одговорни и лидер социјалиста Ивица Дачић, УРС-а Млађан Динкић, ЛСВ-ас Ненад Чанак, СДПС-а Расим Љајић, СДА Сулејман Угљанин, премијер Мирко Цветковић… “То је један тим и зато не расипајте гласове већ их дајте за другачију Србију”, навео је Илић.

Он је рекао да сви незадовољни грађани треба да стану под “један ваљак за промене који носи коалиција Покренимо Србију”.

Према његовим речима, једини прави глас је глас за коалицију “Покренимо Србију”, а све друго је “дил и празна прича”. Илић је такође позвао Тадића да објасни грађанима где су границе Србије и колико је она суверена.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Jedini koji treba da pobedi je dr. Vojislav Kostunica koji je jedini drzavnik u Srbiji. Sto se tice lokalnih izbora, Ilic je up pravu kada kaze da ne treba rasipati glasove, zato treba glasati samo za prave patriote:
    DSS i Dveri.

  2. Gospodine iliću nije čačak i srbija velja ilić glas za vas je rasipanje glasova, jer ste imali vremena da se dokažete. ostavite se priće ja sam i pre bio bogat ako nećete pred narodom a onda će te morati pred sobom i bogom da priznate šta ste imali pre 5 oktobra a što posle. Ima osim vas još pametnih i mladih i nada sve poštenih čačana koji mogu ponuditi jednu novu i lepšu srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *