12. април – Николић: Увешћемо принцип одговорности

СТАРА ПАЗОВА – Председнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић, који данас у оквиру предизборне кампање борави у Сремском округу, најавио је да ће та странка ако победи на предстојећим изборима увести принцип одговорности за урађено, односно неурађено.

Николић је, обраћајући се члановима и симпатизерима странке у Старој Пазови, рекао да неко мора да одговара за све оно што је лоше урађено у Србији у последњих неколико година. Лидер СНС сматра да су фабрике у Србији празне и пусте, да су криминалци најслободнији, а народ најзаточенији, и да су протеклих година извршене велике пљачке.

“Неко мора да преузме одговорност у Србији када преузме неки посао. Ми ћемо то да уведемо”, рекао је Николић, и оценио да се многи у садашњој владајућој коалицији плаше да ће одговарати за све лоше што је учињено док су били на власти. Николић се осврнуо и на економску политику и констатовао да су се банке осилиле и да у Србији зарађују двоструко више него у земљама у окружењу.

Према његовим речима, влада, као ни Народна банка Србије, ништа нису урадиле по том питању.
“Сва трговина се одвија између државе и банака и грађани ту остају по страни, а народ је тај о коме мора да се мисли и коме треба да се да”, рекао је Николић, који је јутрос посетио Шимановце, Крњешевце и Стару Пазову, а у наставку дана посетиће Инђију и Шид.

Извор: http://www.tanjug.rs

Један коментар

  1. Imali u Srbijici još naivnih da veruje da je SNS pala sa neba da je to božiji dar , kao izraz potrebe srpskog naroda odn. gradjana srbije.NE. Treba otplatiti salonske cipele nevernog koje mu istinu za volju i nestoje, stan od 400 kvadrata i još što se nezna. Ko mu to može omogućit? Nemam ništa protiv toga. Ako gradjani srbije imaju platu 2000 e ali ako imaju 200 e što bi reka NJEGOŠ trgovimu…………?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *