11. април – Предата кандидатура Николића за председника Србије

БЕОГРАД – Коалиција “Покренимо Србију” предала је данас Републичкој изборној комисији 20.000 потписа грађана који подржавају кандидатуру лидера те коалиције Томислава Николића на председничким изборима 6. маја.

Заменик председника Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да коалиција “Покренимо Србију” очекује победу Николића у првом кругу и да ће најкасније 20. маја постати председник Србије.

“С поносном предајемо кандидатуру Томислава Николића за председника Србије и уверени смо да ће победити и водити Србију не као председник СНС и једног дела грађана, већ свих њених људи и да ће водити бригу о свима без обзира на политичку припадност”, рекао је Вучић. Он сматра да ће то бити “огромна промена у односу на понашање досадашњег председника Бориса Тадића”.

Николић је, како је Вучић оценио, једини човек који може да донесе промене и победи бившег председника, и позвао гласаче који желе промене да не расипају гласове, већ да поверење дају Николићу. Према Вучићевим речима, Николић води позитивну кампању без клевета и увреда, а први наступ као председнички кандидат имаће данас на скупу на Косову и Метохији.

Вучић је рекао да је тешко скупити 20.000 потписа и да га чуди како су остале странке то успеле да ураде за веома кратко време. “Питање је где су их они скупљали и како су то радили. Посебно патуљасте странке. Изгледа да им је неко други скупљао потписе”, закључио је Вучић.

Извор: Танјуг


Један коментар

  1. Neverni koga vi još možete pokrenuti u vašim godinama. De ste bili do sada ? To nam je poznato. Vaš partiski kolega kome je prvo radno mesto bilo poslanik i koji je isisao samo privilegije svih sistema i nije više ni lep ni mlad a ni elokventan sta on može još da da osim da ode u redovnu penziju kao poslanik što je i realno možda mu bude falila koja godina, gospodo postoji i treći put došla je generacija mladih lepih obrazovanih nada sve poštenih kojima je srbija ovakva kakva jest na prvom mestu ime im neću reći prepoznat će te ih sami, to je najbolji orjentir.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *