11. април – Моја кандидатура за председника није страначка

БЕОГРАД – Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић изјавио је да ће бити независни кандидат за председника Републике и да то није страначка активност.

Зукорлић је у интервјуу за издање београдског листа “Данас” од среде рекао да је на одлуку да буде председнички кандидат утицало уверење да је то начин да се покуша решавање проблема у Санџаку, као и проблема Бошњака и мањинске заједнице.

То ће бити и “бриљантна порука Западу да Србија има капацитета да некога кога доживљава као другачијег, има на свом челу”, рекао је Зукорлић.

Како је рекао, Србије се “везивала за тоталитарне системе у исламском свету и, након одласка Садама, Мубарака, Гадафија, Србија је сада остала без пријатеља” што се може “брзо поправити” ако он постане председник Републике.

Извор: Бета

3 коментара

  1. Politicki svesni

    Zukorliceva kandidatura je americki plan za slucaj da DOS izgubi na izborima. Ako se to dogodi i gradjani izaberu nekoga ko ne odgovara Zapadu (SRS, Dveri, Deretic, Drecun, Joska Broz) nastace neredi u Raskoj oblasti koji mogu da predju i u ozbiljnije sukobe, da bi se time kaznili gradjani Srbije za njihov izbor, da bi Amerikanci nametali zakljucak da nema mira bez DOS-a i da je gradjanima Srbije ovo dvanaestogodisnje ponizavanje, brisanje patosa ljudima i gazenje ljudskog dostojanstva ono sto treba da ubede sebe da je normalno da ne bi bili kaznjeni necim gorim – ratom. A krivica za eventualni sukob bice pripisana novoizabranoj vlasti, dok ce DOS-ovci pricati staru pricu kako toga ne bi bilo da su oni ostali i kako je nova vlast (a ne USA) krivac za svo zlo na svetu.
    A sta u najgorem slucaju: ako DOS ostane vlasti i do takvog scenarija svejedno dodje? Ko ce onda biti kriv?

  2. Politicki svesni

    Ovaj Zukorlic je sam priznao da ne zeli da resava probleme CELE drzave i svih njenih gradjana, vec SAMO “problema u Sandzaku, kao i problema Bosnjaka…manjinske zajednice”.
    Sto se tice spoljno-politicke saradnje, posto su po ovom entitetu Gadafi i Sadam, sekularni vladari, totalitarni, to verovatno znaci da bi se on okrenuo saradni sa Saudijskom rezimom koji ne proziva diktatorskim i totalitarnim, verovatno zato jer ga takvim ne smatra. On mu je blizak i ovo je jos jedna potvrda toga. A USA je bliska Saudijskom rezimu. Bice im toplo u tom krevetu.

  3. Zasto ne i muftija Zukorlic?
    Ako Srbi misle da Zukorlic vise mrzi Srbe od tadica i njegovih stranackih prijatelja,grdno se varaju.
    Zaboraviti sva ponizenja, izdaje,prodaju haskom antisrpskom sudu cijelog vojnog i politickog rukovodstva Srba sa obje strane Drine a potom ponovno glasati za tadica i njegovu stranku,to nece biti samo mazohizam. Svakako bice to potvrda da su Srbi sve to zasluzili i da su totalno moralno posrnuli i postali RDJA od naroda.
    Srbija i njeno sadasnje rukovodstvo nastavlja vazalnu politiku na celu sa najcrnjim izdajnicima i slugama u svojoj istoriji. Srbi prezaduzeni,ekonomski okupirani,terirorijalno rasparcani,osramoceni i ponizeni, davajuci ponovo svoj glas sramnim izdajnicima ,dobrovoljno potpisuju svoj bijedni nestanak.
    Srbi su bili i pod otomanskom imperijom casniji,sta je od njih napravio komunizam, pokazace sami Srbi na Djurdjevdan 2012-ste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *