10. април – Покрет радника и сељака предао изборну листу РИК

БЕОГРАД – Покрет радника и сељака предао је данас Републичкој изборној комисији изборну листу са 190 имена кандидата за посланике Скупштине Србије.

Први на листи је председник тог покрета Зоран Драгишић, а листу је потписима подржало око 11.000 грађана.

Драгишић је, после предаје листе, изјавио новинарима да на изборима наступају као група грађана, а да им је циљ борба против организованог криминала и корупције.

“Ми рушимо зид које су партије подигле између грађана и државе. Сваки посланик са наше листе који буде ушао у парламент представљаће раднике, сељаке, многе делове Србије који до сада нису били заступљени у парламенту”, поручио је Драгишић и оценио да су предстојећи избори прекретница у политичком животу Србије.

Он је додао да је Покрет радника и сељака, осим листе за парламентарне изборе, поднео и предизборне листе за локалне изборе, а да ће до краја седмице предати и кандидатуру за председничке изборе.

Драгишић је додао да је на Председништву те странке одлучено да он буде кандидат за председника Србије. Уколико РИК прогласи ту листу, Покрет радника и сељака биће 11-ти на збирној листи.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *