09. април – Шешељево здравствено стање се погоршало

БЕОГРАД – Српска радикална странка саопштила је да се њеном лидеру Војиславу Шешељу јутрос “нагло погоршало здравствено стање”, да се осећа лоше и да је затражио преглед лекара.

СРС је поново затражила да Шешељ “под хитно” буде ослобођен,
јер, како тврде, Тужилаштво у Хагу није доказало ниједну тачку оптужнице, а “његов живот је и даље у опасности због немара Хашког трибунала”.

СРС сматра да Хашки трибунал “тенденциозно запоставља Шешељево све горе стање у намери да изазове његову смрт, јер је Тужилаштво доживело потпуни фијаско”.

Извор: Танјуг

3 коментара

  1. После осиромашеног уранијума,убиства више хиљада Срба бомбардовањем,протеравањем милион Срба са вековних огњишта,убиства Милошевића фашистима остаје да убију и Шешеља јер их је разголитио до краја.

  2. Jos jedan dokaz da treba glasati za Kostunicu. Ne igrati kolo za djavolom! Narod treba da glasa za program kandidata a ne za njegovu lepotu I fotogenicnost. Mislim da nismo jos zreli za demokratiju I da takva sloboda pravi vise stete nego koristi. Isto tako dozvoliti toliko mnogo kandidata da se prijavi za glasanje, razbija glasace I zrtvuje ogroman broj glasova na stetu onoga pravog kandidata ciji se glasovi osipaju. Treba smanjiti u poslednjem krugu na glasanje samo za dva kandidata sa dovoljno razlicitim programima I idejama kako da vodi drzavu. Sto se tice Seselja, kako je on Sam I rekao, ONI mogu bez-zicno verovatno da kontrolisu rad njegovog pejsmakera I remote njegovu ispravnost u radu. Me vidim zasto bi to bila samo fantazija. Druze sve Srbe tamo da ne bi dizali prasinu kod kuce I remetili

  3. .. I remetili jihov rad u Srbiji. They would act as spoilers and trouble makers at home. Bolje ih je sve drzati na jednom mestu bez obzira na jihovu krivicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *