07. april – Jadranka Šešelj će zastupati interese Srbije

SUBOTICA, 7. aprila 2012. (Beta) – Funkcioneri Srpske radikalne stranke (SRS) poručili su sa skupa u Subotici da Srbija 6. maja mora da se odluči za političare koji zastupaju interes Srbije, a ne za one koji po mišljenje idu u Brisel i Vašington.

Potpredsednik SRS Zoran Krasić je rekao da mu je zato drago što vidi da mnogo gradjana daje podršku predsedničkom kandidatu te stranke, navodi se u saopštenju SRS.

“Naš predsednički kandidat je Šešelj, Jadranka Šešelj! Zašto ona? Zato što će biti jedini predsednik Srbije koji se drži ustavnih ovlašćenja”, izjavio je Krasić i izrazio uverenje da će kandidat SRS pobediti već u prvom krugu izbora za šefa države.

“Dosadašnji predsednici su svi prisvajali vlast koja im po ustavu ne pripada, bili su i predsednici stranaka, i vlade, i vodili fondove kapitalnih investicija, a Jadranka Šešelj će poštovati i štititi Ustav Srbije”, kazao je Krasić i dodao da zato od nje nema boljeg kandidata.

Izvor: Beta

3 komentara

  1. Alal ti vera Krasisiću baš ti je argumentacija ispod svakog nivoa, ne podržavam nevernog tomu izmedju ostalog ali Jadranku za predsednika čoveće stavi prst na čelo.

  2. Dragi Bože sačuvaj srpski narod od stranke preokret i stranih plaćenika tipa Čede, Čanka, Tadića, Dačića itd.Oni koji su Srbiju doveli pred ambis , narod ostavili bez posla i leba, uništili ekonomiju. Dopustili secesiju dela Srbije izdali Voju prevarili narod godinama pa zar bi za njih glasali ? ? ? Svin patriote svoj glas daju Srpskoj Radikalnoj Stranci i Jadranki Šešelj samo nam oni garantuju opstanak i prekid daljnjeg podaničkog ponašanja dosadašnjih izroda.

  3. Dokle smo mi došli u Srbiji gospođa je verna i odana svome mužu koji je neopravdano utamničen. Pa zar to nisu normalne i univerztalne vrednosti. Ne, kod nas u Srbiji, jer sve je otišlo u nemoral. Kad se desi da je neko moralan i čuva porodicu to je čudo, gospođu Šešelj odmah za predsednika pa dokle više ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *