06. април – Јадранка Шешељ кандидат за председника Србије

БЕОГРАД – Кандидат Српске радикалне странке на предстојећим председничким изборима биће Јадранка Шешељ, саопштила је данас та странка.

Председнички Колегијум радикала прихватио је на седници предлог потпредседника странке, Александра Мартиновића да Јадранка Шешељ, буде кандидат СРС за председника Србије.

На Колегијуму је истакнуто да је “Јадранка Шешељ жена која је своју храброст, доследност и спремност на жртвовање, доказала током протеклих десет година хашког заточеништва свог супруга Војислава Шешеља”, наведено је у образложењу Председничког колегијума СРС. “Србији је потребан домаћин који ће о њој бринути и за њу се жртвовати, онако како о својој породици брине и за њу се жртвује Јадранка Шешељ. Избори су оследња прилика да се направи заокрет од досадашње катастрофалне државне политике”, додаје се у саопштењу.

“На предстојећим изборима грађани бирају између досадасње политике понижења и комадања Србије коју нуде (лидер Демократске странке) Борис Тадић и (лидер Српске наопредне странке) Томислав Николић или политике економског и националног опоравка Србије коју нуди Српска радикална странка”, наведено је у образложењу Председничког колегијума СРС.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *