05. април – Николић: Спреман сам да преузмем бреме власти

ТИТЕЛ – Председнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић рекао је данас у Тителу да Србији треба нова власт и председник који познаје свој народ, који са својим народом живи и нагласио да је спреман да са СНС и њеним коалиционим партнерима од 6. маја преузме велико бреме власти и велику одговорност.

Окупљеним грађанима у центру тог места у јужној Бачкој, Николић је на предизорном скупу рекао да све зависи од њихове оловке 6. маја и подсетио на транспарент напредњака који је претходно видео у Бачу, а на коме је писало “Згазимо их оловком”. Николић је рекао да на предстојећим изборима грађани којима је лепо и који напредују гласају за актуелну власт, а они, којих је велика већина у Србији и који су у протеклом периоду осиромасени, гласаће за промене.

Те промене, како је истакао председнички кандидат СНС донеће та странка са својим коалиционим партнерима.

Николић је оптужио актуелну власт да је протеклих 12 година обмањивала грађане обећавши им оно што касније није остварено и додао да су грађани Србије “преварени обећањима о 200.000 нових радних места или о томе да ће свако добити по 1.000 евра од акција”.

Он је позвао грађане да 6. маја на изборима на свим нивоима “скину власт ДОС-а” који је, како је рекао, “у протеклом периоду лоше владао и било је добро само представницима власти и криминалцима”. “Ми смо спремни да преузмемо одговоносност и да покренемо Србију”, нагласио је Николић који је са својим сарадницима и коалиционим партнерима посетио тителски млин, који је сада у власништву предузетника Радомира Тривуновића.
Извор: Танјуг

Један коментар

  1. “подсетио на транспарент напредњака који је претходно видео у Бачу, а на коме је писало „Згазимо их оловком“” Na transparentu u Baču između ostalog piše i “Sisaju nam krv, kao da ih majke podajale nisu”. Svaki komentar je suvišan…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *