02. април – Сарадња СНС са акционарима Бека и Енергопројекта

БЕОГРАД – Српска напредна странка и мали акционари фирми “Беко” и “Енергопројект” потписали су данас споразум о сарадњи и узајамној помоћи, рекао је заменик председника напредњака Александар Вучић.

Вучић је, на конференцији за новинаре, навео да ће кључни задатак СНС у кампањи бити представљање планова напредњака, како би грађанима објаснили како ће, уколико освоје власт, запослити Србију и повећати број радних места и животни стандард.

“У складу са тим је и наша брига да помогнемо радницима који су остали без посла и који су изгубили све у поступцима и после приватизационионих поступака, када су предузећа ушла у стечај”, казао је Вучић.

Он је нагласио да је поштовање закона предуслов да се у Србији поштују институције, као и да се спроведу економске и политичке реформе.

Председник малих акционара “Енергопројекта” Зоран Симић навео је да су се акционари тог предузећа обратили за помоћ свим посланичким клубовима у Скупштини Србије, али да су једини одговор добили од СНС.

Слободан Поповић је у име акционара “Бека” навео да су се ти акционари такође обратили свим надлежним органима, али нису добили одговор од њих за решење својих проблема.

“Удружење акционара је власник 60 одсто акција компаније ‘Беко’, а држава 40 одсто”, рекао је Поповић и додао да стечајни управник није испунио обећања дата акционарима.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *