02. април – Полицајци КПС ослобођени

ПРИШТИНА – Двојица косовских полицајаца, Шукри Бинаку и Сами Бећири, која су ухапшена у суботу у рејону Мердара, пуштени су данас из притвора, изјавили су за Радио Слободна Европа косовски министар унутрашњих послова Бајрам Реџепи и портпарол Еулекса Николас Хотон.

“Они су ослобођени данас”, казао је Реџепи, додајући да Кфор истражује место где су полицајци били ухапшени после чега ће изаћи са званичним извештајем.

И Еулекс је за РСЕ потврдио да су полицајци стигли на Косово.

“Могу да потврдим да су се два косовска полицајца вратила на Косово. Они су из Прокупља пребачени возилом Еелакса и враћени су полицији Косова. Могу да потврдим да је Еулекс олакшао њихово ослобађање”, рекао је за РСЕ портпарол Мисије ЕУ.

2 коментара

  1. Милутин

    Ма само кад су ова два “специјалца” у радним комбинезонима ушли у централну Србију!Као одговор наше полиције на терор шиптара на Косову!Дачић је изненада месец дана пред изборе постао жестоки патриота.Хапси шиптаре и пушта тракторе да дођу у БГ!Јасно као дан ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА!Све и да је ово истина како је могуће да се два наоружана лица крећу по твојој територији и други дан их пустиш!

  2. Vala ja ih ne bi nikada tako lako pustio. Jedino ako je namestaljka onda ima logike. Treba jedno da je jasno da moji komentari baziraju na vasim vestima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *