Живот уз Саву

Пише Наташа Јовановић

„Сава Ре“ осигуравајућа кућа свој дан је обележила на Великом ратном острву

 

Сава и Дунав су одувек ту, а ада која се сместила између некадашњих ритова са погледом на Београд и Земун изронила је у 16 веку. Подводни спруд који се извисио изнад воде постаће део историје града, стратешка тачка, делиће га на равне части Аустроугари, Турци и устаници, а назив Велико ратно острво завредеће по биткама које су с њега започињане. Данас је под заштитом државе због јединствених птица, подводних ливада и ретких примерака белог локвања. Да подсете на вредности које трају, куће „Сава осигурање“ и „Сава животно осигурање“ одлучиле су  да ове године обележавање дана „Групе Сава Ре“ протекне на Ратном острву. И то радно. Чишћењем Ратног острва у сарадњи са „Зеленилом Београд“. Око 90 радника, уз подршку чланова групе „Легенде“, на овај начин обележило је Светски дан вода.
С којим вредностима се препоручује ова осигуравајућа кућа најбоље сведочи време трајања на тржишту и место на листи одабраних. Изграђени корпоративни дух, стручни кадар, дугогодишње искуство у раду и разграната продајна мрежа представљају главни ослонац развоја овог Друштва које се успешно изборило за своје место на тржишту. Ни велики број домаћих, као и све агресивнији долазак иностраних осигуравајућих кућа није уздрмао чврсте темеље „Сава осигурања“, постављене пре нешто више од четири деценије. Због великог броја различитих захтева за услугама, ова осигуравајућа кућа не издваја ниједан тип осигурања посебно, али зато велику пажњу посвећује клијенту који се појави са специфичним и неуобичајеним захтевом у погледу осигурања од одређене врсте ризика.
Организатори акције чишћења Великог ратног острва, „Сава осигурање“ и „Сава животно осигурање“, акционарска су друштва за осигурање регистрована за послове неживотних и животних осигурања, са седиштем у Београду. Обе компаније су 99,99 одсто у власништву Друштва за реосигурање „Позаваровалница Сава“ д.д. („Сава Ре“) из Љубљане, Република Словенија, и припадају „Сава Ре Групи“.
„Сава осигурање“ има двадесет експозитура у градовима широм Србије и понуду бројних пакета имовинских осигурања чиме се осигураницима, како правним, тако и физичким лицима, пружа сигурност и економска заштита од нежељених догађаја и економских поремећаја до којих долази остварењем осигураног, односно настанком осигураних случајева.
И као спој пуноте живота коју нуди нетакнута природа у срцу урбане метрополе, и потребе да са себе збацимо огртач неизвесности коју нам доноси живот, „Сава осигурање“ је обележило свој дан. Дан који опомиње да је време да почнемо да чувамо природу и себе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *