Влада Србије самостално излази на изборе

Пише Павле Ћосић

Београд, 7. марта 2012. године (Бе92) – Влада републике Србије на данашњој имејл седници одлучила је да оформи странку и самостално наступи на предстојећим изборима под слоганом „Ништа нема алтернативу“.
У саопштењу прослеђеном медијима преко имејла речено је да је ова Влада постигла толико невероватне успехе да је компликовано да на изборе излази сепаратно. Ти резултати су такви да то просто није нормално, званично је подвучено у саопштењу. Надаље, стицање статуса чланства за ЕУ је толико велики дипломатски успех да се не може мерити ни са једним досадашњим у историји Србије и Балкана уопште, јер је изведено у рекордном року и без икаквих губитака или уступака.
Влада је нарочито поносна на чињеницу да се овим Србија приклања највећој империји у историји човечанства, и то империји у којој су сви равноправни, без обзира на економску, политичку моћ или величину и број становника. Ту се посебно наглашава пример Литваније.
Поред тога, будући да је закључено да Влада као таква такође нема алтернативу, у смислу да нема никакву опозицију, закључено је да нема потребе да се избори уопште одрже, али да ће их ипак бити јер је тако предвиђено Уставом, као нека врста формалности.
Чланови владе су преко имејла већ отворили шампањац и прославили победу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *