28. март – Покушај Србије да одржи изборе на КиМ неће успети

ПРИШТИНА – Косовски премијер Хашим Тачи изјавио је данас на седници владе да покушај Србије да на Косову организује изборе неће успети.

“Овај покушај је процењен и процењује се као агресија Србије на Републику Косово и он ће у потпуности бити неуспешан”, казао је Тачи.

Тачи је рекао да ће искористити уставни и законски оквир да не дозволи да Србије утиче на унутрашња кретања и односе на Косову и додао да заједно са међународном заједницом раде на томе да не успе покушај Србије да одржи изборе на Косову.

Коментаришући добијање документа о почетку студије изводљивости, косовски премијер је рекао да је тиме повећана одговорност за остваривање критеријума и европских стандарда као предуслов за интеграцију у ЕУ.

“Институције Косова одлучне су да што пре иду напред и да у рекордном року обезбеде успех у том процесу”, изјавио је Тачи.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. jedan od razloga sto su vam dali drzavu je da vas siptare drze na oku i ne dozvoljavaju da se sirite bilo gde drugde. A ako budu morali da vas “integrisu ” jer su tako ameri naredili onda cemo mi Srbi imati veliki razlog da se radujemo.Neka vam je lepa kuca i srecan put.

  2. HASIME NEMOJ TUDZIM KU….M ,,GLOGINJE MLATIT” !

    DOCES I TI NA RED , CARSTVO ZEMALJSKO ZA MALENA ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *