28. mart – NS: Ilić nije oruđe u rukama Vučića i Nikolića

BEOGRAD – Nova Srbija je odbacila danas navode Srpske radikalne stranke da je NS oruđe u rukama naprednjaka koji se sami ne usuđuju da napadnu lidera radikala Vojislava Šešelja i tvrdi da je Šešelj “oruđe u rukama Demokratske stranke”.

“Nije (lider NS) Velimir Ilić nikakvo ‘oruđe u rukama Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića’, već je, na žalost Vojislav Šešelj oruđe u rukama Demokratske stranke”, navodi se u saopštenju NS.

Iz te stranke, koja je u koaliciji sa SNS, poručuju da je neshvatljivo što SRS “nervozu i paniku u sopstvenim redovima želi da prebaci na Novu Srbiju i našu koaliciju”.

Radikali su prethodno ocenili u saopštenju da se lider SNS Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić plaše mogućeg povratka predsednika SRS Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala u Srbiju, odbacivši kao neistinitu izjavu lidera NS Velimira Ilića da ga je Šešelj zvao iz Haga pre operacije i komentarisao njegove političke poteze.

Oni su naveli da je Ilić “obično sredstvo” u rukama Vučića i Nikolića, koji se “sami ne usuđuju da napadnu Šešelja”.

Izvor: Tanjug

Jedan komentar

  1. STA DA TI KAZEM KAD SVE ZNAS…JADNA MOJA SRBIJO SA PRAVOSLAVNIM SRBIMA STA SMO DOCEKALI,DA NAM OLOS KROJI BUDUCNOST NASIM UNUCIMA-STRASNO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *