28. март – НС: Илић није оруђе у рукама Вучића и Николића

БЕОГРАД – Нова Србија је одбацила данас наводе Српске радикалне странке да је НС оруђе у рукама напредњака који се сами не усуђују да нападну лидера радикала Војислава Шешеља и тврди да је Шешељ “оруђе у рукама Демократске странке”.

“Није (лидер НС) Велимир Илић никакво ‘оруђе у рукама Александра Вучића и Томислава Николића’, већ је, на жалост Војислав Шешељ оруђе у рукама Демократске странке”, наводи се у саопштењу НС.

Из те странке, која је у коалицији са СНС, поручују да је несхватљиво што СРС “нервозу и панику у сопственим редовима жели да пребаци на Нову Србију и нашу коалицију”.

Радикали су претходно оценили у саопштењу да се лидер СНС Томислав Николић и његов заменик Александар Вучић плаше могућег повратка председника СРС Војислава Шешеља из Хашког трибунала у Србију, одбацивши као неистиниту изјаву лидера НС Велимира Илића да га је Шешељ звао из Хага пре операције и коментарисао његове политичке потезе.

Они су навели да је Илић “обично средство” у рукама Вучића и Николића, који се “сами не усуђују да нападну Шешеља”.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. STA DA TI KAZEM KAD SVE ZNAS…JADNA MOJA SRBIJO SA PRAVOSLAVNIM SRBIMA STA SMO DOCEKALI,DA NAM OLOS KROJI BUDUCNOST NASIM UNUCIMA-STRASNO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *