27. март – И Покрет “Двери” предао изборну листу

БЕОГРАД – Представници покрета “Двери” предали су данас Републичкој изборној комисији изборну листу “Двери за живот Србије”.

Према тврдњи тог покрета, листу је потписима подржао 15.351 грађанин.

Покрет “Двери”, који се први пут кандидује за учешће на изборима, наступиће као група грађана, а на листи има 230 кандидата за посланике.

“Одабрали смо 27. март да предамо листу, јер је тада незадовољни српски народ већ изговарао – доста”, рекао је новинарима члан руководства “Двери” Владан Глишић, алудирајући на мартовске демонстрације 1941. године.

Глишић сматра да ће “Двери” на мајским изборима остварити добар резултат.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. DVERI su prava nada, politicka sramna kaljuga, kakva je momentalno u Srbiji, a i vec duze vreme, je morala da stvori jedan ovakav pokret, mladi, ambicizni, neokaljani i patriotski nastrojeni mladi ljudi, ce sigurno imati puno sansi na izborima, a jos vise u buducnosti ako ne napuste svoja temeljna nacela.Siguran sam da ce oni odoleti iskusenjima jeftine izdajnicke politike sluzenja zapadu i okrenuti se pravim vrednostima, Srbiji i njenom prvom i velikom prijatelju Rusiji i naravno ostalim nasim dokazanim prijateljima. Ali je najvaznije da se prvo u samoj zemlji postavi zdrav, pravi i pravilan temelj, zasta se oni pre svega i iznad svega zalazu.

  2. Надам се да је прави ПАТРИОТСКИ који ће са поведе масе у ослобађања Србије и покрајина од гамади, усију и гњида и правити Србију стабилну и праведну а уз пут стварати могућности уједињења Српских Држава а и ослобађања окупиране Крајине.
    Дај Боже да се опаметимо и ујединимо у идеји за слободу и све Српско уједињење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *