26. март – Николић:Држава треба да брине и о послодавцима

БЕОГРАД – Председник Српске напредне странке Томислав Николић изјавио је данас током обиласка машинске радионице “Ђорђевић” у Калуђерици да држава мора да помогне свима који воде мале послове и запошљавају људе.

“Данас треба бринути и о послодавцима јер без њих нема социјалног друштва. Без људи који измирују своје обавезе нема буџета, а без буџета држава не може да извршава обавезе према здравству, школству, пензионерима…”, истакао је Николић.

То је затворени круг и свако кога не помогнете из тог ланца прекида круг, додао је.

Грађанима окупљеним испред радионице Николић је поручио да је у овом тренутку најважније да се поправи економија и да се створи држава у којој неће све зависити од чланства у политичкој партији.

“Најлакше је сакрити се иза партије. Такви су и упропастили државу и због тога ни једно јавно предузеће не ради позитивно”, рекао је Николић.

Он је нагласио да СНС жели да ослободи државу од криминала и корупције и додао да људи који желе да уложе новац у Србију кажу да им, уствари, треба “заштита од државног криминала”.

СНС, по његовим речима, жели да Србија сама ствара свој новац и да престане да се задужује.

Николић је поновио да се залаже за улазак у Европску унију, али да тај процес може дуго трајати и да до тада треба живети и радити.

“Сарађиваћемо са свим земљама света, али ни једна од њих не треба да нам помаже на изборима, јер то зависи од грађана, а они нека после избора помогну Србији”, казао је лидер напредњака.

Николић је позвао грађане да 6. маја омогуће да у Србији дође до промена.

“Коме није добро нека гласа за нас, а коме је добро ето му ове власти”, поручио је председника СНС.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *