25. март – Tабаковић: Уместо 1.000 евра акција – 1.250 дуга

Функционерка Српске напредне странке Јоргованка Tабаковић критиковала је данас владајућу елиту у Србији оценивши да полако “клизи у тиранију” и истакла да би због прекомерног задужења земље многим представницима те елите требало ускратити право гласа.

Tабаковић је рекла да је уместо обећаних по хиљаду евра акција, премијер Мирко Цветковић сваког пунолетног грађанина задужио са 1.250 евра новог дуга.

По њеном мишљењу, није Србија сиромашна земља него су средства у Србији неправедно распоређена.

Представљајући у Лозници изборни програм СНС, она је указала на покушаје појединаца да иступајући у јавности присвајују делове пројекта напредњака, објављеног у Белој књизи – наводећи у том контексту име Божидара Ђелића.

Према њеним речима, СНС се бори за европске вредности у Србији, што значи јаке институције, а не јаке појединце, да не буде важније име судије него члан закона, у којој неће смети да буде важније име човека коме је поднета кривична пријава него тежина учињеног дела за које треба да се суди.

СНС се бори за Србију у којој ће из буџета да се улаже најмање пет процената од укупног износа за пољопривреду и за државу у којој ће после пољопривреде једно од највећих улагања да буде у науку и знање, јер, како је оценила Tабаковић, једино знање човека чини вредним.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *