24. март – Немачки привредници подржали Канцеларију за брзи одговор

„Оснивањем Канцеларије за брзи одговор убрзала би се процедура за издавање грађевинских дозвола са садашњих 230 дана на 90 дана. Тиме би се смањила корупција у органима јавне управе, привукли би се инвеститори и отворила нова радна места“, рекао је Александар Вучић, кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Вучић је истакао да би оснивањем Канцеларије за брзи одговор грађани на једном шалтеру на најбржи начин обављали све што је потребно за издавање докумената, а да би се канцеларије формирале на градском, регионалном и покрајинском нивоу.

„Делегација Српске напредне странке добила је подршку за оснивање Канцеларије за брзи одговор приликом недавне посете Немачкој, где смо разговарали са потенцијалним инвеститорима и представницима Привредне коморе Немачке и Хамбурга, као и са челним људима светских компанија, међу којима је и „Ербас“. Добили смо подршку и за нови Закон о јавним набавкама којим би се уштедело око 600 милиона евра и отворила нова радна места“, поручио је Александар Вучић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *