22. март – ДСС има план улагања у спортску инфраструктуру

БЕОГРАД – Кандидат Демократске странке Србије за градоначелника Александар Поповић изјавио је данас да је та странка направила програм за град Београд што тиче спорта и да он садржи десетогодишњи план улагања у спортску инфраструктуру.

Поповић је на стадиону Црвене звезде, где је отпочео први оперативни дан изборне кампање за градоначелника, рекао да та странка верује да је здравље нације засновано на бављењу спортом.

“Ми верујемо да је то база и направићемо на нивоу града десетогодишњи програм инвестиција за улагање у спортску инфраструктуру”, рекао је он.

Поповић је навео и да ће ДС С помагати спортска друштва и њихове активности, а не само “Црвену звезду и Партизан, већ и она мања која се често заборављају, попут Радничког, Обилића и Железничара…”

“Радићемо на томе и да обезбедимо услове за оне спортове који су често заборављени, који немају националне тренажне центре, а који доносе много радости на олимпијадама и на светским првенствима, попут борилачких спортова, шаха, мачевања, гимнастике, атлетике и других”, додао је он.

Поповић, који је бивши атлетичар, пред новинарима је показао страт трке на Маракани, и рекао да оперативни део кампање почиње баш овде јер Д С С верује у спорт.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *