21. март – Вучић: ДС подмеће бирачима лажног Тому!

Заменик председника и кандидат занградоначелника Београда Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да је Демократска странка у општини Звездара предала изборну листу Група грађана “Томислав Николић” да би збунила део гласача СНС.

“Ноћас се догодило нешто скандалозно. ДС је предала ту листу на општини Звездара и намера им је да исто ураде на више београдских општина, а можда и на републичком нивоу. То су прљави трикови”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Главној улици у Земуну.

Он је навео да су присталице ДС-а пронашле некога по имену Томислав Николић, скупили потписе и предали не би ли у забуну довели део људи који би гласали за председника СНС-а Томислава Николића. Према речима Вучића, истим “прљавим триком” су се послужили раније
на Вождовцу.

“Осионост, бахатост и непоштење представника режима сем што показује њихов страх и панику јасно ставља до знања на шта су све спремни да би сачували своје фотеље”, додао је он.

Према речима Вучића, није случајно што су међу десет најбогатијих људи у Србији представици режима и то, како је оценио, није резултат њиховог рада и способности.

Говорећи о проблему легализације у Београду, Вучић је навео да је план СНС-а да врати у општине одељења за урбанизам, јер је како је истакао, садашња власт централизовала тај проблем.

“Општине неће више бити на нивоу месних заједница, као данас. Изгубљено је много новца, а ништа није постигнуто”, рекао је он. Вучић је казао и да ће се радити на промени закона о изградњи, да би се људи подстицали да граде.

Заменик председника СНС је навео и да је агенција Стратеџик маркетинг јуче објавила да је смањена разлика између СНС-а и ДС-а у броју присталица и захвалио се директору те агенције Срђану Богосављевићу, јер, како је Вучић казао, до сад ниједном није објавио да је та разлика уопште постојала.

Извор: Бета, Вести онлине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *