21. март – Седница одборника севера Косова о изборима

КОСОВСКА МИТРОВИЦА, 21. марта 2012. (Бета) – Заједничка седница одборника све четири општине на северу Косова биће одржана у среду у 12 сати, а на њој ће се расправљати о политичко-безбедносној ситуацији и предстојећим изборима 6. маја.

Седница ће бити одржана у просторијама СО Звечан, а њеном заказивању претходио је договор председника општина Косовска Митровица, Звечан, Зубин Поток и Лепосавић, скупштина општина и одборничких група.

Председник Скупштине општине Звечан Добросав Добрић рекао је за агенцију Бета да ће одборници затражити од Владе Србије да сви надлежни органи који су овлашћени за спроводјење локалних избора на Косову и Метохији почну са предизборним радњама, као што је то случај у свим другим општинама у Србији.

“Рокови већ теку, а Републичка изборна комисија се није огласила у вези са одржавањем локалних и парламентарних избора на Косову и Метохији”, рекао је Добрић.

Закључци који ће бити усвојени биће предати надлежним републичким органима и медјународним мисијама на Косову и Метохији.

Извор: Бета

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *