21. март – ДСС предао изборну листу за Београд

БЕОГРАД – Демократска странка Србије предала је синоћ Градској изборној комисији изборну листу за Град Београд, коју је подржало 3.610 грађана Београда.
У саопштењу ДС С се наводи да се листа са 110 кандидата за одборнике у Скупштини Београда зове “Демократска странка Србије – Војислав Коштуница”, а први на њој је потпредседник те партије и кандидат за градоначелника Београда Александар Поповић.
Поповића на листи следе председник Градског одбора ДСС Београд Андреја Младеновић, потпредседница ДСС Милица Радовић, потпредседници Градског одбора ДСС Београд Горан Мандић и Радомир Наумов и Санда Рашковић Ивић.
На листи се још налазе уметници Бора Ђорђевић и Љиљана Благојевић, као и спортисти Мирко Нишовић, Љуба Јовановић и Драгица Ђурић.
“ДСС је предала своју изборну листу. Она ће бити под редним бројем шест – за изборе 6. маја” , рекао је Александар Поповић након предаје листе Градској изборној комисији.
Он је додао да тиме и формално, на први дан пролећа, почиње кампања ДСС за изборе у Београду у којој ће ДСС, како је рекао, предлагати реална и остварива решења.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *