20. март – СНС: Имамо реалан програм за излазак из кризе

Српска напредна странка саопштила је данас да има реалан програм за излазак из кризе и ће на њему радити од првог дана свог мандата, а не, како тврди, попут Демократске странке, само у предизборној кампањи.

У одговору на оптужбе из ДС-а да председник напредњака обмањује грађане, СНС је навео да су знање Томислава Николића и његових сарадника “преточени у озбиљан и конкретан програм под именом ‘Бела књига'”.

Како је наведено, “знање Бориса Тадића и његовог тима, нажалост, преточено је у живот обичних људи, који најбоље осећају њихове ‘програме и стручност'”.

“Српска напредна странка још једном позива Демократску странку да одговори где је нестало преко пет милијарди евра буџетских средстава, која су, наводно, уложена од 2006. до данас у привлачење страних инвестиција, а да су притом резултати тих улагања једва приметни?”, саопштили су напредњаци.

Како је наведено, Демократска странка би требало да објасни грађанима Србије каква је то развојна шанса о којој су причали на почетку свог мандата, а чији је резултат, како кажу, чињеница да је од 2008. до 2012. угашено 60.000 привредних субјеката и 41.000 занатских радњи и да је без посла остало 264.493 грађанина.

“Када би грађани живели као у саопштењима Демократске странке, сви би мислили да је Србија земља у којој теку мед и млеко. А, истина је једна и једина, и далеко је од тога”, тврди СНС.

Како је наведнео, то најбоље показују страни инвеститори као што је “УС стил” који напуштају Србију, не знајући да у њој “теку мед и млеко”.

“Можда би режим Бориса Тадића и Демократске странке своје саопштење могао да прочита радницима упропашћених фирми раковичког басена, ‘Магнохрома’, који управо због глади иду пешице ка Београду, или можда радницима “Глутена”, који се од очаја спаљују пред зградом Владе Србије”, поручио је СНС на крају саопштења.

Демократска странка је раније данас оптужила председника Српске напредне странке Томислава Николића да говори лажи и позвала га да каже које је резултате постигао за 22 године бављења политиком.

Парламентарни, покрајински и локални избори у Србији заказани су за 6. мај.

Извор: Бета, Вести онлине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *