16. март – СНС у коалицији са многим странкама и удружењима

БЕОГРАД – Српска напредна странка (СНС) биће у коалицији са многим странкама које желе промене и великим бројем организација и удружења, изјавио је данас заменик председника СНС Александар Вучић.
Међу тим партијама су и Демократска партија Македонаца, Ромска партија, Покрет влашког уједињења, Бошњачка народна странка, Асоцијација малих и средњих предузећа предузетника Србије, Привредни препород Србије, Нова Србија, најавио је Вучић, гостујући на ТВ Пинк.
Вучић је рекао да СНС са странком Александра Вулина Покрет социјалиста “не мора да има у потпуности усаглашене ставове, али да има нешто што је апсолутно заједничко, а то је борба за поштену, успешну Србију, борба против корупције и криминала”.
Он је навео да би и Јасмина Митровић Марић из Покрета снага Србије могла да помогне у довођењу инвеститора, јер је циљ СНС обезбеђивање нових радних места.
Вучић је додао да је СНС изабрала назив изборне листе, али да још није донела одлуку под којим ће слоганом учествовати на предстојећим изборима.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. Pišem u ime moje majke koja je bila na Voždovcu vaš član a sada živi u Čačku i mnogo je razočarana koji u tom gradu vode stranku!U Septembru je potpisala pristupnicu ali do dana današnjeg nije dobila nikakav odgovor a samim tim očigledno ljudima u Čačku nije stalo do novih članova a tim postupkom gube jedan a možda i mnogo više sigurnih glasova koji bi što pre doveli stranku do sigurne pobede!U ime moje majke i mojeg imena zamolio bih vas ako je moguće da nešto se uradi povodom o ovakvih slučajeva jer ljudi koji vas podržavaju gube poverenje u vašu stranku!Unapred zahvalni MAGDALENA I ALEKSANDAR KRNJAJIĆ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *