Немци признали зашто су бомбардовали Србију!

За бомбардовање Србије 1999. године одговоран је министар одбране Немачке Рудолф Сарпинг, тврди Хенинг Хенш, посматрач ОЕБС-а. Према његовим речима, Сарпинг је лажно представио УЧК побуњенике као цивилне жртве. Погледајте снимак!

– Србија је бомбардована 1999. године због лажи тадашњег министра одбране Немачке Рудолфа Сарпинга – тврди Хенинг Хенш, члан мисије ОЕБС-а, који је био сведок договора после ког је уследила НАТО агресија на тадашњу Савезну републику Југославију.

У исповести пред камерама, члан мисије ОЕБС-а испричао је како је Сарпинг из само њему знаних разлога лансирао лажну вест да су УЧК побуњеници заправо цивилне жртве. Сведок посматрач ОЕБС-а лично је присуствовао увиђају у Ругову, где се десила борба између српских полицијских јединица и УЧК побуњеника. Међутим, Сарпингова прича послужила је челницима НАТО-а да започну ваздушне ударе на СРЈ који су трајали пуних 78 дана, а окончани су у првој половини јуна, потписивањем Кумановоског споразума.

Извор: Вестионлине

 

6 коментара

 1. Nisu “Nemci” vec jedna, spora savest ?! Ako tako nastave, s obzirom na gromadu lazi u vezi te, “milosrdne” 1999, a u ovom vremenu prevelike brzine – slabe nade, za taj ‘zapad’ ?!

 2. Nemacka je snimila jednu dokumentarnu emisiju koja je prikazana samo jednom. Usledila je zabrana daljeg prikazivanja… http://www.youtube.com/watch?v=9dmvmsYahsQ

 3. Zakasnili su Njemci sa otkrivanjem istine! Preduhitrio ih je Boris Tadic, on je vec PRIZNAO ZLOCIN i izvinuo se ALBANCIMA, a sve sumljive “tadasnje” SRBE, poslao u HAG.

 4. Светлост и топлина

  Како сејали – тако и жњели.Они о томе уопште не размишљају.
  Исто важи и сада за евидентну обесправљеност српског народа
  ма где се налазио.Ми ћемо преживети нашу ГОЛГОТУ и ВАСКРСНУЋЕМО,
  под условом да се вратимо себи,завету Богу који су дали наши
  преци и извршимо га.Од нас зависи ОПСТАНАК ПЛАНЕТЕ.А запад је
  оно што је – ТАМА.Тамо сунце ЗАЛАЗИ.

 5. Pa gde je sada SLAVNI HASKI TRIBUNAL da R. Sarpinga osudi za ; zlocin protiv mira; mada bi to mesto vise licilo H.D.Genseru. Sta mi mozemo, kada nemamo sud.

 6. Живорад

  А онај Вокер? Ради ли и он за Немце? не бих реко.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *