24. фебруар – Војислав Коштуница: Србија је у Бриселу понижена

фото: Архива

Данас је у Бриселу Србија понижена и натерана од ЕУ да буде саучесник у стварању независне државе Косово. Власт слави што ће добити кандидатуру и што је постигнут споразум са албанским сепаратистима. По том споразуму албански цариници и албански полицајци ће успоставити границу између Србије и Косова, а на регионалним скуповима сепаратисти ће бити представљани, како кажу, фуснотом у којој се поред Резолуције 1244 наводи и мишљење Међународног суда правде, по коме независност Косова није кршење међународног права.

Европска унија успела је, заједно са властима у Београду, да овим споразумом нанесе тежак ударац српском народу и српској држави. Нема данас слободног човека у нашој земљи који се не осећа пониженим. Српски народ на Косову треба да зна да смо данас изгубили и да смо данас поражени, али исто тако треба да зна да је суштински цео српски народ уз њих и да ће Косово и Метохија, док год је на снази садашњи Устав, бити део Србије.

Нема бољег доказа зашто Србија треба да прогласи политичку неутралност, и скине са себе бреме притиска и уцена Европске уније, од штетности потписаних противуставних споразума са албанским сепаратистима.

7 коментара

  1. Nemam snage ni komentar da napisem jer mi se neprestalno suze slivaju. Da li ce nam ikada iko ovu ljagu skinuti i svoj identitet vratiti?

  2. sve izlazi na videlo, pa i ‘klimaks’ jedne lose politike (loseg izbora) ?! A svako zlo, mora da dostigne svoju ‘meru’ (‘punocu’), pre nego se, poput korova – baci u vatru, da sagori ?!

  3. Gospodine Nebitan VI ste veoma bitni kada kažete korov u VATRU!
    DA Bitno je da komunističko seme koje su sejali po poljima gde
    su Srbi živeli mi moramo mi hoćemo to je naša obaveza da očistimo
    korov koji raste u Srpskim zemljma.Tome korovu hranu su davali
    okupatori Srpskih zemalja Nato Imperije na IZBORE glas dajmo
    onima koji brane srpsku porodicu i saradnju sa BRATSKOM RUSIJOM!

  4. Tadic i kamarila se nadaju da ce ovom izdajom i eventualnim dobijanjem kandidature uz pomoc zapada izboriti jos jedan mandat i time izbeci neminovni sud naroda. Pa pita li se narodna skupstina breeeeee!?
    Pa jel svih 7 miliona Srba naprasno omutavelo!?

    • Imate gresku.Njima ne treba jos jedan mandat samo da izbegnu ruku pravde vec da dovrse razbijanje Srbije(Vojvodina,Raska Oblast,Bujanovac,Pirotski i Zajcarski okrug) i da Srbski narod bace u totalno siromastvo kako se nebi radjali i borili zasvoj zivot i slobodu ,odnosno postavljene zadatke od svojih nalogodavaca.

  5. Kada smo onomad 1389. godine izgubili bitku na Kosovu,crkva Notr Dam u Parizu se oglasila zvonima jer Srbi su izginuli a ostala je čast i srpski ponos za vijek i vijekova.
    Danas je u crkva u Srbiji dan za klepetala, nikako za zvona.Najveći, od svih Brankovića, Boris Tadić je i formalno priznao da Kosovo nije dio Srbije.
    Da li je možda pomislio da smo svi u Srbiji nepismeni pa da ćemo nadu držati za fusnotu, a zažmuriti na činjenicu da UNMIK više nema ništa sa predstavljanjem Kosova jer je to njihova lična stvar.
    Dobro je rekla Edita Tahiri da je fusnota pahuljica koja će se istopiti sa snijegom.Hilari Klinton je čestitala Kosovu samostalnost a mnogi drugi su to rekli uvijeno.
    Naši mediji uglavnom slave diplomatsku pobjedu Borisa i njegovih satrapa.Je smo li na bjedniji način mogli reći dobro jutro EU?Kako se osjećaju gradjani Srbije,likuju li “vukovi”,”travari”, “biseri” i “jahači popova”?Kuda Srbijo?Umjesto zemlje šljiva i nebeskih visina postašmo zemlja u vučijim gvoždjima i stjerani u rupe kao miši poslije poplave.
    Vrijedi li čutiti, trpiti i gladovati radi američkih i njemačkih interesa i špijuna?Nije ovo Albanija i Krf.Više nema ni vjere ni nade u bolje sutra.Ne može je ni biti kada Koštunica,Bećković,Ekmečić, Krestić…ćute i muče nesreću, a likuju
    Tadić,Basara,Čeda i Vuk…Hilari i Bil Klinton,Tačer, Šej,Merkel… “četvrtorajhovska NJemačka”, najpodliji britanski narod i hamburger-koka kola vizionar.
    Rusija ,naravno, plače, ali da bar uspije spasiti ovo Srba što se nisu povampirili,koji se boje Lazareve kletve i Boga iznad svega.

  6. Василим

    “Beograd — Evropska narodna partija namerava da iz svog članstva izbaci Demokratsku stranku Srbije zbog “krajnje antievropske politike” te stranke, saznaje list “Danas”.” — ЈАСНО је да Коштуница смета!

    Ћуте Николић, Вучић прича другу причу, радује се кандидатури, ћути Вељапучиста, ћути еуропљанин Вулин, о Карићима да не причам!
    Нашо удомљење и Ивковић, па пола СПоваца, масонаца, све пријатељи Филеа и Еуробирократије!
    *(а до јуче најбољи тренери , синови Томини, нађоше ухљебљење у Страним банкама, тако да су сад и ЛИХВАРСКЕ банке сигурне, а сарадња са ММФ-ом се тек сада не доводи у питање!)

    Трули Стамболићевски СПС је најгори, палма задовољан дрпише у Колубари….!

    А “наша” жандармерија бије народ мало наша мало шиптарска Роса!? А Полиција суиноћ и данас кружи престоницом, јел то из страха због народа, или брине о народу!?

    Нема НИКО у Србији да каже како је после ПОЛА века муке и сатирања Срба , рекао државник Слободан М. “Нико не сме да вас бије”!

    Данас је на снази гесло:” биј Србина, јаче и јаче!”, до обележавања мартовског почетка Милосрдне агресије на Србију!

    Па онда СПС_Стамболићевци ,срушите и онај већ пропали споменик који је скрнављен од стране плаћеног “Отпора”, споменик жртвама НАТО агресије- “Вечни Пламен” на Новом Београду, кад је бал , нека је маскенбал!

    До Слободне Србије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *