24. фебруар – Постигнут договор

БРИСЕЛ – Тимови Београда и Приштине сагласили су се у Бриселу да Косово на регионаолним форумима буде представљено под називом Косово уз фусноту у којој ће бити наведена Резолуција 1244 и мишљење Међународног суда правде о косовској декларацији.

Постигнут је договор и о примени споразума о интегрисаном управљању прелазима.

7 коментара

 1. To što smatrate dogovor mi patriote imamo drugo ime IZDAJA koju
  nećemo priznati.Razgovor ćemo potegnuti i za AVNOJ ni to nije
  urađeno po želji Države Srbije Komunisti su propali i sa tim i
  njihove odluke nevaže. Srbija čeka ima pravo na patriotsku vlast.
  Neko će reći ideš u prošlost ne to će za nas biti sadašnjost i
  BUDUĆNOST A ŠIPTARI IMAJU SVOJU DRŽAVU PA IZVOLTE GRADITE JE NA
  VAŠU SREĆU.

 2. Izdaja!bruka!Sramota!

 3. a cemu smo se mogli drugom nadati, vec IZDAJI-SRAMOTA I PONIZENJE ZA SRPSKI NAROD

 4. … treba zvati narodne poslanike, da u parlamentu kazu, da li je to odluka Srbije ili – ‘privatan aranzman’ ( “bez pokrica”) , kao i Ustavni sud ?! Narod ce, na kraju …?!

 5. Морам да напишем великим словима “ПОСТИГНУТ ДОГОВОР”, јер договор се увек постиже са неким другим учесником, а не са самим собом. Оваква изјава и резултати неуког прековарача говоре оно што је ХАШИМ ТАЧИ већ рекао, ато је ” Резолуција СБ је рођена мртва, трајала као таква и остаће мртва”. Из ове велике радости постигнутог успеха, веома је видљива ФАРСА и ПРЕВАРА, напаћеног српског народа, како на Космету, тако и у читавој Србији СРАМОТА.

 6. u narodu Srpskom ima jedna poucna izreka : Posalji ludo u vojsku i samo sjedi kuci i placi… A trenutno u vrhu vlasti su i ludi,neuki i pokvareni ljudi i nista bolje se nije moglo ni ocekivati od njih…Veoma brzo se desavaju stvari i Srbi i Srbija drzava samo je trebalo da cuva poziciju koju ima i ceka da se stvore uslovi i ponovo uspostavi i organizuje vlast na cijeloj svojoj teritoriji…

 7. Ратко Спаић

  Сам Споразум чак није у целости за критику,кад би Србија за партнере (САД,ЕУ,Еулекс,НАТО,УМНИК и самозвана Република Косово) имала коректне,нормалне,савремене креаторе управљања одређеном територијом (КиМ) и људима који тамо живе. Али, све је спорно са овима који не поштују ништа што не одговара њиховим зацртаним намерама-циљевима.До данас (па и данас ) је тако у пракси-ево ваше најновије вести кажу како силеџијски демонстрирају власт у Гњилану. А тога ће бити све док буде и једног Србина (онога ко се изјашњава и живи тамо као Србин) и то само зато што је Србин. Дакле, ту је проблем-што све што наша страна прихвати (оно што би могло код цивилизованих људи да прође) ОНИ (партнери) одмах и трајно преобраћају у свој циљ и намерно показују мишиће и силу и самовлашће. Шта је решење боље од овог сада постигнутог? Решење је у томе да Србија (морала је то одавно) издејствује као јавно присутне своје јаке менторе (Русију обавезно,а Кину ако она хоће) и да се тада воде преговори и долази до споразума.Јер, Албанци имају право и дрскост на поменуте менторе (партнере који то отворено раде) а ми трпимо и наравно као мали Радојица и нејаки Урош пролазимо губиташки. Најтрагичније је па да коначно страдају обични,добри и намучени Срби који су Божјом вољом Срби са КиМ.А ми ван КиМ и посебно валадјући преговарачи и фактори споразумевања седимо лагодно, удобно и добро плаћени и дижемо руке одмахујући да смо немоћни пред толико удруженом политиком и армадом Запада, предвођених најмоћнијима: Вашингтон-Лондон-Берлин! Срамота за све Србе који “гледамо свога посла” јер нас директно не дотичу трагичне последице ових споразума и свог стања на КиМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *