01. фебруар – Путинов пораз би обрадовао Олбрајтову и Клинтона

Фото: Глас Русије

Потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин сматра да би национал-патриоти требало да се уједине против уличних митинга опозиције. Ова идеја је садржана у његовом чланку о националном питању „Руски одговор Владимиру Путину“ који је данас објављен у листу „Известија“.

Рогозин истиче да ће „слаба Русија постати следећа жртва света који брзо губи памет“. „Овај свет поштује само снагу, и то не неку ‘паметну’ и ‘благу’ снагу коју су опевали наши празноглави политиколози, већ ону праву, грубу, оружану, физичку снагу“, сматра потпредседник.

Рогозин у свом чланку упућује оштре критике опозицији, чије лидере назива „политичким протувама које траже наставак славља“. По мишљењу потпредседника „Путин је данас симбол политике која је независна од ‘вашингтонског диктата’, једини лидер у свету који није подлегао владавини америчке хегемоније“.  Потцртао је да би Путинов пораз на изборима обрадовао бившу државну секретарку САД Мадлен Олбрајт и актуелну државну секретарку Хилари Клинтон. „Наравно да би била срећна и наша пета колона, која чека ред у амбасади“, наставља Рогозин. „Али би за грађане Русије Путинов пораз значио изгубљену независност наше земље, био би топораз за све оне који јој се надају, рецимо за косовске Србе, који на барикадама стоје с портретима руског премијера, јер је човек који је на њима приказан за њих постао симбол вере у дуго чекану слободу и њих нико са Болотног трга неће убедити да је ‘Путин лош’.“

Извор: Глас Русије

3 коментара

  1. Gospodin Rogozin iznosi istinu koja isto vremeno zabrinjava1!
    Zašto? Nisam siguran da građani Wašingtona stoje u redu pred
    Ruskom Ambasadom dabi dobili savete kako da glasaju za predsednika ili Kongres ili Senat.O tome morate voditi računa
    braćo Rusi. Velika je vaša RODNAJA,Putin smeta on je meta spolja
    a po Rogozinu i iznutra imperije stalno šu išle sa Zapada na
    Istok to vi dobro znate imam pravo da vas opomenem braćo RUSI!!!

  2. Potpuno se slazem s gospodinom Rogozinom, simbol slobode u svetu protiv americkog hegemonizma je gospodin PUTIN. Cilj amerike je razvaliti Rusiju pomocu ruske pete kolone, ali Rusija nije Srbija u kojoj slobodno caruje peta kolona, nazalost.
    Putin nije samo vazan za Rusiju nego i za celi slobodarski svet ukljucujuci i nas srpski narod na Kosovu i Metohiji.

  3. Ne sviđa mi se to što se sve nade polažu u jednog čoveka pa makar to bio i Putin, kome svaka čast! Ali postavlja se pitanje šta posle Putina? A zapad-SAD je strpliv i lukav, čekaće još koliko treba za pravi trenutak da slomi Rusiju. U SAD se ne postavlja pitanje nacionalnih interesa iako su oni imperijalistički i oni se ostvaruju istim planom bez obzira koja garnitura ljudi bila na vlasti, a o petoj koloni u SAD ne može ni da se sanja! Toga još u Rusiji nema, pa svi nacionalni interesi zavise od jednog lidera, a kad i on ode eto Amerike koja strpljivo čeka svoju priliku. Treba se napraviti sistem zasnovan na vitalnim nacionalnim interesima koja će svaka garnitura vlasti sprovoditi, kako u Rusiji, tako i kod nas. Sve dok toga nema Rusija će biti ranjiva!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *