Геотероризам

Пише Мара Кнежевић Керн

Нови Зеланд је са својих 15 базена богатих нафтом, земним гасом, минералима… сврстан у „четврту по величини ексклузивну економску зону“, што је привукло камарилу нафтних картела, предвођену „чистачима терена“ (ЦИА, НАТО…) који уз помоћ „изузетно кооперативне“ новозеландске владе ову земљу претварају у полигон за бизарне експерименте с непредвидљивим исходом

 

За истраживање и експлоатацију базена у Новом Зеланду, пре свих Кантербери, на копну и под морем, дозволу је добило низ компанија, међу којима и „Анадарко петролеум“ – чувена по саучесништву у изазивању еколошке катастрофе у Мексичком заливу. Сеизмичка испитивања је извршила сингапурска компанија „O МВ Аквила експлорер“, а искусни  Андарко намерава да ископа на дну мора „веома дубоку бушотину… хиљадама метара дубоку… не знамо тачно колику, али врло, врло дубоку. А ми с тим имамо искуства“.
Марк Соломон, представник домородачког становништва Нгаи Таху, настањеног у региону Крајстчерч (Christchurch), тврди да Влада нема никакву стратегију за заштиту природне средине, нити постоје било какве гаранције да се драма неконтролисаног изливања нафте у Мексичком заливу неће и овде поновити. „Влада је показала интерес само за ‘права компанија’, игноришући апел становништва и пребацујући бригу о заштити животне средине на агенцију ЕПА (Међународна агенција за заштиту природе) која је досадашњим радом изгубила морални кредибилитет, а изостанак законских регулатива је ослобађа од било какве одговорности. ЕПА је ‘тигар без зуба’, а локално становништво нема никаквог утицаја на рад компанија, чије се пословање одвија у строгој дискрецији. Уколико би дошло до локалне побуне људи против компаније, предвиђено је ангажовање полиције и војске.“

ГЕОИНЖЕЊЕРИНГОМ ПРОТИВ НАРОДА
Серија сеизмичких потреса у региону Крајстчерч заинтригирала је локалне активисте који су се повезали са независним научним круговима у настојању да објасне необичне околности под којима су се сеизмички потреси одиграли.
Независни сајт W.O.N. – АроhА  износи анализе најеминентнијих стручњака за ову област, који прате померање тла на острву Соутх Исланд у регији Кантербери, од 23. децембра 2011, прилажући небројене доказе да померање тла није изазвано природним путем. „Нови Зеланд је предмет експеримената са ‘не-смртоносним оружјем’, произведеним уз помоћ открића Николе Тесле, и он се не изводи само у циљу његовог тестирања, већ постоји намера да се становништво застраши и уклони, како би се аутори Новог светског поретка докопали сировина и припремили одскочну даску према Антарктику.“
Своја запажања о „геотероризму“ и необичним појавама пред земљотрес сведочи активиста Џеф Филипс (Jeff Phillips): „Тих дана сам био на Крајстчерчу и забележио необичне атмосферске аномалије (24 часа пред земљотрес) које су несумњива последица људског утицаја. Тог јутра смо сатима снимали активности авијације: небо су прекрили карактеристичним белим траговима, да би се – пред сам земљотрес – око сунца појавила мутна, масна лучна мрља“. Џеф има искуства са земљотресима и тврди да је овај био пропраћен неуобичајеним телесним сензацијама, карактеристичним за оне које настају услед излагања радио таласном оружју. „Осетио сам узнемирење, болове у глави, губитак енергије – имао сам интензивно осећање да нешто није у реду с окружењем.“
Џеф је приметио и другу врсту „активности“ за време фебруарског земљотреса: „У Крајстчерч су се сјатили представници америчког ‘терористичког менаџмента’, иако је Кантербери сматран за сеизмички најстабилнији регион Новог Зеланда“. Велики број „радозналаца“ сјатио се у фебруару, а међу њима је био и представник војног сектора. Он је 21. изјавио да су у Литлтон Харбор дошли „због земљотреса“, иако се земљотрес десио следећег дана.
„На терену су били и амерички стручњаци за ‘disaster management’, које називам ‘министарство за геотероризам’, а међу њима је био и заменик директора агенције ФЕМА, адмирал Тед Ален, асистент државног секретара Курт Камбел …“ Џеф је дошао до информација о ранијој делатности ових „стручњака“ и утврдио да је већина била у позадини акција америчке морнарице која управља ХААРП-ом, а Тед Ален је био умешан у психолошке операције под патронатом владе САД-а. За Камбела се верује да је „специјални изасланик“ Ротшилдових и Рокфелерових интереса, а налазио се и у Јапану – неколико дана пре земљотреса. Међу присутнима су биле и дипломате укључене у потписивање „Споразума“ између новозеландске владе и САД-а о „условима сарадње“.

И КОЊЕ УБИЈАЈУ, ЗАР НЕ?
У активностима усмереним ка раскринкавању владиних потеза активно се укључила  Пени Харгривс (Penny Hargreaves), она тврди да ће „Нови Зеланд под Кејом урадити све што глобалисти траже“. Пени је познати новозеландски тренер коња. Она и њена кћер су напустили Крајстчерч услед значајних здравствених проблема: „Класични M.E ЦФС симптоми, праћени конфузијом, зујањем у ушима, менталном напетошћу…Када смо се преселиле, здравствено стање се побољшало“. Њене краве су такође биле узнемирене, а свих деведесет коња имало је сличне симптоме: губитак координације, бол у ногама, раздражљивост… „Ветеринар је потврдио исправност наших сумњи у вези са утицајем радиоталаса на ноге наших коња. С обзиром на то да алуминијум спроводи електрицитет њихове ноге су биле оштећене; појавиле су се пукотине на саставу ноге с копитом, што их је веома болело. Пси и коњи су имали суви кашаљ (као и људи), а било је необјашњивог угинућа домаћих животиња. Приметили смо да зечеви напуштају област, а облаци су све време имали ту неприродну сребрну позадину!“
Пени је још 1966. године сазнала да је јачина зрачења радио предајника у близини њеног имања стотину пута већа од дозвољене. После суочавања са „сценаријом земљотрес“, запазила је да је управо у регији – у којој је утицај зрака са преносних антена био најјачи – дошло до најснажнијег померања тла. Ови предајници, највероватније, припадају фирми „Клир ченел комјуникејшонс“, у власништву Тексашана под именом Мајс.
И локални активиста др Нил Чери (Neil Cherry), пољопривредни метеоролог и истраживач на пољу електромагнетског зрачења, крајње је забринут због здравствених проблема људи и стоке у округу Оурухиа (проблеми са срцем,болови у костима, изненадна необјашњива смрт…) Симптоми су се појавили после изградње радио-торњева (грађени 1980. и 1988). Познато је да се овакве инсталације обично граде изнад насеља, на узвишењима, а Оурухиа је у равници и таласи се слободно распростиру  све до обале и даље, а торњеви дуж пута појачавају њихову снагу.  Министарство здравља се оглушило о жалбе становништва, а медији се не усуђују да покрену теме „које би могле да узнемире јавност“ и успоре процес распродаје земље.

ТЕХНЕТРОНИК СИСТЕМ
Пени Харгривс полази од сазнања да енергија из спољних извора може да утиче на локални систем преко сателита или било којег другог извора, што указује на неколико могућих „технетроник“ експеримената који су у току широм Новог Зеланда. Она интензивно ради на откривању порекла ових промена, наговештавајући могућност да у Крајстчерчу делује више локализованих „технетроник“ система. Назив је усвојен за постојеће инсталације ХААРП-а, а односи се на нову генерацију геофизичког оружја, пројектованог према „Тесла технологији“. После његовог усавршавања „традиционално“ атомско оружје одлази међу музејске експонате. (Бжежински је међу првима употребио термин „технетроник“).
На веб сајту Оурухиа могу се наћи подаци који објашњавају улогу мреже ових локалних предајника у „високотехнолошком ратном сценарију, који укључује планетарну мрежу војних и цивилних електронских технологија“.
Др Розалија Бертел (Rosalie Bertel), амерички физичар и епидемиолог, стручњак за јонизујуће зрачење, од 1970. године се бави „еколошким здрављем“, каже да би било несмотрено веровати да је ХААРП изоловани експеримент који се неће проширити: „Он је везан са педесет година интензивног и све деструктивнијег програма, за контролу горњих слојева атмосфере. Било би такође несмотрено не повезати ХААРП са изградњом свемирске лабораторије од стране САД-а, која чини саставни део дуге историје свемирских истраживања у војне сврхе. Основа овог пројекта је контрола и ометање комуникација у непријатељском окружењу“. Ако знамо да је Обамин главни спољнополитички саветник Збигњев Бжежински, велики поклоник теорије неуролога Хозе Делграда, пионира у експериментима намењеним развоју технологије за контролу мозга на фреквенцији радиоталаса, онда је отклоњена свака дилема о намерама у вези са „Теслиним таласима“.
Америчка армија је 1961. године најавила планове о „стварању  штита у јоносфери“, да би током педесет година (1993) открили Теслу и на сцену поставили научну креатуру – ХААРП, пред којом човечанство стоји равнодушно, „брејн-вош“ техником имунизирано на „сензације“ ове врсте.
Џеф Филипс са свог сајта огорчено прозива успаване Земљане: „Кад следећи пут приметите претходницу земљотреса: масну лучну мрљу око сунца, чудне формације облака и масивно полагање кемтрејлса на небу, отићи ћете на ‘Фејсбук’ и ‘лајковати’ ‘Великог брата’… зато што сте га заволели“.

2 коментара

  1. Упа’нем у црњак сваки пут кад прочитам текст Маре Кнежевић Керн.

  2. Hvala na informisanju … Ipak, “svaka akcija ima svoju reakciju” ?! I pored svih tih ‘manmade’ cuda – oni nisu svemoguci ?! A ‘vragu ce ponestati oruzja’ ?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *