4. децембар – СНС тражи хитну седницу Скупштине Србије

БЕОГРАД – Српска напредна странка (СНС) затражила је данас одржавање хитне седнице Скупштине Србије на којој би власт саопштила садржај Споразума о интегрисаном управљању прелазима.
Члан Главног одбора напредњака Марко Ђурић рекао је на конференцији за новинаре да јавност у Србији мора да зна садржај договора који је јуче постигнут у Бриселу и да се о томе изјасне све релевантне политичке странке.
“Саопштења власти су штура и немушта, а из свега што изјављују не може да се зна ништа. Захтевамо хитну седницу парламента на којој би био саопштен садржај споразума и да се о томе изјасне све релевантне политичке странке”, рекао је Ђурић додајући да је неприхватљиво да о прелазима одлучују само два или три човека.
СНС, према његовим речима, од Владе Србије тражи да се не одриче Срба на Косову и Метохији и њихових интереса и да се понаша у оквирима онога што је усвојено у Скупштини Србије.
Ђурић је истакао да је политика Владе Србије у највећој могућој мери отежава живот грађана у свим сферама и да најбоље решење смена актуелне власти.
“Tо је витални интерес ове земље”, рекао је Ђурић .
Напредњаци су представили и новог члана странке Драгољуба Којчића, наводећи да је он један од утемељивача опозиције деведесетих година, који је напоменуо да је решење нагомиланих проблема у држави промена власти и долазак напредњака који “једини имају осећај за државу и поштовање према институцијама”.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. SNS IZDIGNI SE IZNAD STRAČKE BORBE GLASOVE ĆE DOBITI ONI KOJI BRANE CELOVITOST DRŽAVE SRBIJE.TADIĆ AND COMPANI ODLAZE U
    PONOR UKOLIKO OPOZICIJA SMOGNE SNAGE JEDISTVENOG NASTUPA U
    SKUPŠTINI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *