23. децембар – Влада усвојила Уредбу о контроли прелаза

БЕОГРАД – Влада Србије усвојила је данас закључке у вези са извештајем о досадашњем току дијалога са привременим институцијама у Приштини у области универзитетских диплома и интегрисане контроле административне линије, као и Уредбу која се односи на слободу кретања, а којом се регулише начин контроле преласка те линије.
Директор владине Канцеларије за сарадњу са медијима Миливоје МИхајловић рекао је на конФеренцији за новинаре да је у вези договора о интегрисаном управљању административним прелазима и универзитетским дипломама усвојен само закључак о извештају преговарачког тима, а да ће уредбе које ће омогућити примену договора бити донете на некој од следећих седница владе.
Михајловић је рекао да Уредба која се односи за слободу кретања омогућава да се договор постигнут у дијалогу примени и објаснио да ће особама са личним картама које су издале привремене институције самоуправе на КиМ бити омогућен прелазак админстративне линије.
Tа лица ће добијати документ о уласку и изласку који ће се сматрати јединим важећим документом.
“Осим тога, возилима које имају таблице са ознаком РКС биће омогућено да саобраћају на територији централне Србије уз документ о уласку и изласку” рекао је он.
Михајловић је казао и да ова Уредба садржи и клаузулу по којој ће таблице са ознаком РКС бити замењиване на прелазима, а власницима тих аутомобила издаваће се таблице за привремено саобраћање и додао да Уредба ступа на снагу наредног дана од дана објављивања у Службеном гласнику.

Извор: Танјуг

6 коментара

 1. sramotni srpski izdajnici.

 2. SRAMOTA, IZDAJA, FUJ GNJIDE JEDNE IZDAJNICKE!! PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA DOZVOLITE DA SE TACIJEVE TABLICE NATOPLJENE KRVLJU SRPSKIH BRANILACA I SINOVA SRPSKE OTADZBINE SLOBODNO PO SRBIJI VOZAJU I PODSMJEVAJU NAM SE….FUJ, KAD CE VEC JEDNOM DA SE UNISTI TA ZUTA BAGRA

 3. Neznam sta da kazem sve dogovori koji su postignuti stete Srbskom narodu na KiM braco iz centralne Srbije ustanite ne dozvolite da nam se po Srbiji krecu siptarske tablice sta ce reci ljudi koji su dali zivote za odbranu otadzbine kako ce njihovi roditelji da reaguju na to…borka stefanovica treba izpeci na razanj m… izdajnicku.

 4. Ima li ovoj agoniji kraja?

 5. OVO JE DNO DNA ! CIJA JE ZAPRAVO OVA VLADA…! ? NASA NIJE SIGURNO ! SECAM SE NEKADA U ITALIJI JE GOTOVO SVAKE GODINE PADALA VLADA…PA STA…KO SU BRE OVI PA DA NIKO NESME NISTA DA IM KAZE…! ? KO SU BRE ONI PA DA NIKO NE MOZE DA IH SMENI ! ? PUKLI SU I OVI ! ! ! DOLE VLADA ! ! ! OVO JE BRE ZAISTA VAN PAMETI ! MI SRPSKI NAROD IMAMO POSLE SVEGA PATRIOTSKU OBAVEZU DA OVU VELEIZDAJNICKU BAGRU NAJENERGICNIJE NAJURIMO SA POLOZAJA NA KOJIMA SE NICIM ZASLUZENO NALAZE ! DOLE VLADA ! ! !

 6. Ako je vlada prenosni servis okupatora onda mi samo možemo da
  glasamo kompletno protiv DOSOVACA SVIH FELA.Jer oni koji su
  želeli okupatora u vidu Nato bombi šta od njih očekivati sem
  izdaje nacionalnih interesa,prospski se trese na reć IZBORI BATO.
  NA NACIONALNU CRTU IZAĐIMO MI KOJI NE PRIZNAJEMO OKUPACIJU!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *